Portale „Kas vyksta Kaune“ – specialus „Kaunas Jazz“ koncertas nuo stogo (tiesiogiai) | Kas vyksta Kaune

Portale „Kas vyksta Kaune“ – specialus „Kaunas Jazz“ koncertas nuo stogo (tiesiogiai)

Penktadienį minint Tarptautinę džiazo dieną, elektrinio pianino ir saksofono garsai susipins ant vieno Kauno stogų. Išskirtinį ir vienintelį šį pavasarį „Kaunas Jazz“ koncertą tiesiogiai galėsite stebėti portale „Kas vyksta Kaune“.

Užsiropštę ant vieno Kauno stogo praeivius ir „Kas vyksta Kaune“ skaitytojus šiandien džiugins saksofonininkas Kęstutis Vaiginis ir pianistas Dmitrijus Golovanovas.

Tarptautinis džiazo festivalis „Kaunas Jazz“ balandžio pabaigoje gausų klausytojų būrį į koncertus planavo pakviesti jau 31-ąjį kartą, tačiau pandemija antrus metus iš eilės pakoregavo planus ir didieji renginiai buvo nukelti į liepos mėnesį.

„Džiazas – tai muzika, gimstanti „čia ir dabar“. Jos išskirtinumas ir didžiausia vertybė slypi kūrybiniame procese, atlikimo momente. Labai džiaugiuosi, kad po pusės metų tylos, džiazo muzikantai ir vėl gali dalintis savo muzika bei pakrauti kūrybines „baterijas” klausytojų energija!“ – prieš pasirodymą sakė D. Golovanovas.

Tiesioginę koncerto transliaciją šį penktadienį, 18 val., kviečiame stebėti „Kas vyksta Kaune“ portale ir „Facebook“ puslapyje.

Daugiau informacijos apie festivalį „Kaunas Jazz“ rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA