Nelaimė Šančiuose: sužalotą motociklininką ir keleivį likimo valiai palikęs vairuotojas iš įvykio vietos paspruko | Kas vyksta Kaune

Nelaimė Šančiuose: sužalotą motociklininką ir keleivį likimo valiai palikęs vairuotojas iš įvykio vietos paspruko

Sekmadienio popietę kauniečiai pranešė apie skaudžią avariją Breslaujos gatvėje. Liudininkų teigimu, motociklą kliudęs vairuotojas iš eismo įvykio vietos pasišalino. Nelaimės metu sužaloti du asmenys.

„Avarija Breslaujos gatvėje. Susidūrė automobilis su motociklu. Automobilis iš įvykio vietos pabėgo“ , – apie skaudų eismo įvykį sekmadienio popietę pranešė skaitytojas.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ nurodė budintis Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnas, apie nelaimę Breslaujos gatvėje pranešta 14.32 val.

Pareigūnas kol kas negalėjo patvirtinti, ar motociklą kliudęs automobilis iš tiesų pasišalino iš įvykio vietos, mat Breslaujos gatvėje vis dar darbuojasi specialiosios tarnybos.

Tuo metu kauniečiai tvirtina, kad dėl eismo įvykio kaltas automobilis paspruko – spėlionėse dvi transporto priemonės markės. „Liudininkų teigimu, eismo įvykį sukėlė lengvasis automobilis „Renault Laguna“. Nukentėjęs sakė, kad lyg ir „Opel“ buvo“, – eismo įvykio detales pasakojo skaitytojas.

Budinčio pareigūno duomenimis, eismo įvykio metu nukentėjo du asmenys – motociklo vairuotojas ir keleivis, tačiau sužalojimai nėra pavojingi gyvybei.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA