Svarbi žinia vairuotojams: Ateities plente uždarytas eismas | Kas vyksta Kaune

Svarbi žinia vairuotojams: Ateities plente uždarytas eismas

„Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.

Antradienio rytą ties Amalių tuneliu apvirtus vilkikui su kroviniu, popiet organizuojami sunkvežimio ištraukimo darbai. Dėl to Ateities plente bus ribojamas eismas, vairuotojams rekomenduojama rinktis kitus maršrutus.

Kaip „Kas vyksta Kaune“ apie 17 val. nurodė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Odeta Vaitkevičienė, neseniai pradėti sunkiasvorės transporto priemonės ištraukimo darbai, tad gatvėje bus uždarytas eismas, čia dirbs policijos pareigūnai. Vairuotojams rekomenduojama rinktis kitą maršrutą.

Apie Ateities plento posūkyje ties tuneliu apvirtusią sunkiasvorę transporto priemonę pranešimas gautas dar 10 val. Žmonės nelaimės metu nenukentėjo, bet sunkvežimis liko gulėti kelkraštyje ir iš dalies – važiuojamojoje dalyje.

„Tad automobilį reikia patraukti, dabar sulaukėme pranešimo, kad vyksta traukimo darbai ir eismas laikinai bus uždarytas. Norime įspėti kauniečius, kad tai gali užtrukti“, – kalbėjo O. Vaitkevičienė.

Iš karto po nelaimės kauniečiai antradienį piktinosi blogai suprojektuotu keliu: „Taip yra kai kelio pokrypį daro priešingoje pusėje. Tokiems architektams iš karto reiktų atimti atestatus ir varyt mokytis iš naujo.“

„Kas vyksta Kaune“ žiniomis, vilkiko puspriekabėje buvo pakrautas sunkus krovinys, dėl kurio vairuotojas galėjo nesuvaldyti transporto priemonės.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA