Kaunietis reperis apie šių dienų realybę išsiliejo dainoje | Kas vyksta Kaune

Kaunietis reperis apie šių dienų realybę išsiliejo dainoje

Pandemijos ir karantino kontekste atlikėjas Medonas pristato naują dainą – Daina ta pati arba Kam dar skiepų? Kasdienybę apdainavęs kaunietis norėjo pristatyti ir naujausią dainą, kurios pagrindinė tema – visuomenę sukaustęs karantinas.

Kaip ir visi jo kūriniai, taip ir naujausia daina pasižymi tvirta etine pozicija. Taip – pasaulį užgriuvo bėda. Taip – turime saugoti save ir kitus. Bet – savo daina klausia Medonas, ar galime, ar turime teisę atidėti gyvenimą ateičiai, atidėti meilę, draugystę, užuojautą, rašoma dainininko dainos pristatyme.

„Galvok pats. Svarstyk. Nebijok prisiimti atsakomybę už savo sprendimus. Neišsižadėk savųjų – nesaugok jų nebendraudamas, nelankydamas, neišklausydamas. Virusas yra ir virusas bus – užtenka bauginti visus.

Praėjo metai – matom taikomos karantino priemonės vangiai veikia ir daro didelę žalą psichologinei žmonių sveikatai, tad gal metas keliauti priešinga linkme ir grįžti į gyvenimą, bei priimti Koroną kaip dar vieną natūralų virusą, kurio imunitetą su laiku visi įgysime“, – teigiama pranešime žiniasklaidai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA