Mirė žinomos dainininkės N. Paltinienės vyras | Kas vyksta Kaune

Mirė žinomos dainininkės N. Paltinienės vyras

delfi.lt 2021/02/01 19:11
Asmeninio archyvo nuotr.

Užgeso muziko Arvydo Paltino gyvybė. Vyras mirė eidamas 88 metus. Netektį Delfi patvirtino kunigas Arūnas Peškaitis. Vyras mirė Vokietijos, Manheimo miesto ligoninėje.

„Jis iškeliavo prieš pusę valandos. Man apie tai pranešė jų šeimos bičiulė. Į ligoninę Arvydas prieš tris dienas buvo paguldytas dėl plaučių uždegimo. Paskui prasidėjo sepsis, buvo įvesta dirbtinė koma. Dirbtinėje komoje jis ir mirė“, – patikindamas, kad vyras nesirgo koronavirusu komentavo kunigas.

Choro ir orkestro dirigentas, pedagogas praėjusiais metais išgyveno savo žmonos, dainininkės Nelly Paltinienės netektį.

Paskutinį savo atodūsį 91-erių N. Paltinienė išleido savo namuose Manheime, Vokietijoje, vasario 29-ąją dieną. Dar prieš mirtį dainininkė išreiškė norą, kad ji būtų palaidota Lietuvoje, kurią ji mylėjo visa širdimi.

Tąkart A. Peškaitis pasakojo, kad skaudžią netektį išgyvenantis Nelly vyras sugebėjo nepalūžti ir su užgriuvusiais sunkumais tvarkėsi tvirtai.

„Jis laikosi neblogai. Aišku, kad tai didžiulis sukrėtimas, smūgis – juk kartu jie buvo 57-erius metus. Nepaisant to, susidarė toks įspūdis, kad jis mobilizavosi, kadangi dabar tvarko dokumentus dėl jos palaikų pargabenimo į Lietuvą. Žinoma, jam padeda ir draugai“, – pastebi pašnekovas.

A. Paltinas bus palaidotas šalia savo žmonos, Vilniaus Antakalnio kapinėse, Menininkų kalnelyje. „Be jokios abejonės, kapavietė skirta dviem“, – sakė kunigas.

Žinių apie laidotuves kol kas dėl koronaviruso situacijos artimieji suteikti negali.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA