Tragiška avarija šalia Kauno: žuvo trys žmonės | Kas vyksta Kaune

Tragiška avarija šalia Kauno: žuvo trys žmonės papildyta ugniagesių ir policijos duomenimis

"Kas vyksta Kaune" nuotr.

Prieš pat vidurnaktį Kauno rajone susidūrė trys lengvieji automobiliai, panešama, kad trys žmonės neišgyveno.

Policijos departamento duomenimis, sausio 23 d. apie 23.22 val. Kauno rajone, Ražiškių kaime, Rokų plente, susidūrė trys lengvieji automobiliai.

Iš pradžių buvo pranešta apie du žuvusiuosius, tačiau vėliau ugniagesiai gelbėtojai informaciją patikslino – tragiškos nelaimės metu žuvo trys žmonės.

Liudininkų teigimu, „Mercedes-Benz“ automobilis išvažiavo į priešingą eismo juostą ir kaktomuša susidūrė su pavežėjo „Toyota Prius“ automobiliu.

„Kelias buvo neslidus, niekam nieko lenkti nereikėjo, matomumas buvo geras. „Mercedes-Benz“ vairuotojas iškrito iš automobilio, deja mirė“, – nelaimingo įvykio aplinkybes pasakojo liudininkai.

Jų teigimu, „eTransport“ pavežėjo automobilyje buvo du žmonės, kuriuos išlaisvino atvykę ugniagesiai. „Kartu su vairuotoju buvusi mergina mirė, vairuotoją perėmė medikai“. Tikėtina, kad pavežėjo gyvybė užgeso ligoninėje.

Trečiasis lengvasis automobilis, kuris pateko į avariją, vyko pavežejui iš paskos – jis nukentėjo mažiausiai.

Papildyta 10.26 val.

Patikslintais Policijos departamento duomenimis, „Mercedes-Benz E220“, vairuojamas 1997 metais gimusio vyro, išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą bei susidūrė su priešpriešiais važiavusiais automobiliais „Toyota Prius“, kurį vairavo 1987 metais gimęs vyras ir „Audi A8″, vairuojamu 1987 metais gimusios moters.

Eismo įvykio metu žuvo automobilio „Mercedes-Benz E220“ vairuotojas ir „Toyota Prius“ važiavusi 1976 metais gimusi keleivė. Automobilio „Toyota Prius“ vairuotojas dėl daugybinių sužalojimų paguldytas į ligoninę, kur sausio 24 d. 1.19 val. mirė. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281 str. 5 d. – kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimas.

Papildyta 10.17 val.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento duomenimis, sausio 23 dieną 23.20 val. gautas pranešimas, kad Kauno r. sav., Garliavos apyl. sen., Ražiškių k., Rokų pl., įvyko eismo įvykis, susidūrė 3 lengvieji automobiliai, 1 žmogus prispaustas, 2 sužaloti, 1 be gyvybės ženklų guli gatvėje.

Įvykio vietoje iš tiesų buvo susidūrę 3 automobiliai, gelbėjimo įranga iš „Toyota Prius“ automobilio žmonės išlaisvinti.

Ugniagesių duomenimis, išlaisvintas prispaustas pavežėjas buvo be sąmonės perduotas medikams, išvežtas į ligoninę. Keleivė išlaisvinta be gyvybės ženklų, medikai moteriai konstatavo mirtį.

Automobilio „Mercedes-Benz“ vairuotojas buvo išsviestas iš automobilio, gulėjo važiuojamoje kelio dalyje be gyvybės ženklų, medikai vyrui konstatavo mirtį.

Automobilio „Audi A8“ vairuotojas nenukentėjo. Atjungti visų automobilių akumuliatoriai. Žmonių tapatybes nustatinėja policijos pareigūnai. Sutvarkyta įvykio vieta, nušluota ir nuplauta važiuojamoji kelio dalis.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA