Naujieji dainininkei M. Pilibaitytei prasidėjo nemalonumais: iš Kauno į sostinę bandė pravažiuoti neblaivi | Kas vyksta Kaune

Naujieji dainininkei M. Pilibaitytei prasidėjo nemalonumais: iš Kauno į sostinę bandė pravažiuoti neblaivi

delfi.lt 2021/01/04 12:57
DELFI ir R. Tenio nuotr. / "Kas vyksta Kaune" montažas

2020 metai dainininkei Miai Pilibaitytei baigėsi skandalu. Naujųjų naktį, kai, siekiant suvaldyti koronaviruso plitimą, visų piliečių buvo prašoma pasilikti namuose, atlikėja, šiuo metu gyvenimą kurianti Kaune, bandė patekti į Vilnių. Negana to, tikrinant dokumentus ir pareigūnams kilus įtarimų, paaiškėjo, kad automobilį žinoma moteris vairavo išgėrusi.

Patikimomis „Delfi“ žiniomis, gruodžio 31-ąją, Naujųjų išvakarėse, apie 23.30 val., Mia buvo sustabdyta policijos užkardos poste prie Vilniaus, kur, kilus įtarimui dėl vairuotojos būklės, buvo nuspręsta patikrinti ją alkotesteriu. Įtarimai pasitvirtino – alkotesteris dainininkei parodė 1,02 promilės girtumą.

Transporto priemonių vairavimas, esant vairuotojams neblaiviems, kai nustatomas lengvas neblaivumo laipsnis (nuo 0,41 promilės iki 1,5 promilės) užtraukia baudą vairuotojams nuo dviejų šimtų aštuoniasdešimt devynių iki keturių šimtų trisdešimt keturių eurų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo vienerių metų iki vienerių metų šešių mėnesių.

Tačiau taip pat paaiškėjo, jog tai nebuvo pirmasis Mios susidūrimas su pareigūnais tą pačią gruodžio 31-ąją. Kiek anksčiau ji Vilniuje buvo nubausta dėl automobilio statymo neįgaliesiems skirtoje vietoje.

„Delfi“ žiniomis, atlikėja vėliau vyko į Kauną, na, o prieš sutinkant Naujuosius būdama neblaivi ir vėl bandė patekti į sostinę.

Su pačia atlikėja susisiekti žurnalistams nepavyko, ji į skambučius neatsako.

Įkliūva ne pirmą kartą

Tai nėra pirmas kartas, kai Mia įkliūva prie vairo būdama neblaivi. Dainininkei administracinio teisės pažeidimo protokolas buvo surašytas 2013 m. naktį iš balandžio 9-osios į 10-ąją, kai apie 2.30 val., Vilniuje jos vairuojamą BMW sustabdė sostinės policijos pareigūnai.

Dainininkei tąkart buvo nustatytas 1,03 promilės girtumas. Be to, atlikėja nepateikė vairuotojo pažymėjimo. Policijos duomenimis, ji turėjo teisę vairuoti, tik nebuvo pasikeitusi vairuotojo pažymėjimo, kurio galiojimo terminas jau buvo pasibaigęs.

„Tai nesusipratimas su pačia savimi. Su drauge vakarienės metu išgėrėme dvi taures vyno ir tikrai nesijaučiau negalinti vairuoti, – „Delfi“ tąkart tikino V. Pilibaitytė. – Kadangi buvo išdaužtas mano veidrodėlis, policija mane sustabdė dėl jo. Ir po to nusprendė nustatyti mano blaivumą. Aš buvau visiškai tikra, kad visai nepripūsiu. Taip kvailai man dar gyvenime nėra buvę. Jaučiuosi labai nesmagiai ir dėl to labai gailiuosi.“

Tuo tarpu pareigūnai teigė, kad BMW sustabdė todėl, kad automobilis be jokios priežasties vingiavo gatve. Atlikėja „Delfi“ prisipažino labai išsigandusi ir pasimetusi.

„Jei būčiau žinojusi, kad aš galiu pripūsti, nebūčiau važiavusi. Aš gyvenime nesėdu prie vairo, jei abejoju savimi, galiu vairuoti ar ne, – prisiekinėjo Mia. – Labai pergyvenu dėl to, kaip viskas įvyko.“

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad rugsėjo pabaigoje dainininkė žibėjo dar viename skandale, kuomet, M. Pilibaitytė nebuvo įleista į vakarėlį, kuriame koncertavo Goda Alijeva.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA