Karas Kauno klube: Mia nebuvo įleista į vakarėlį, kuriame koncertavo G. Alijeva | Kas vyksta Kaune

Karas Kauno klube: Mia nebuvo įleista į vakarėlį, kuriame koncertavo G. Alijeva

delfi.lt 2020/09/28 13:27
Goda Alijeva, Mia Pilibaitytė / DELFI nuotr. "Kas vyksta Kaune" montažas

Nesantaika tarp dviejų žinomų dainininkių – Mios Pilibaitytės ir Godos Alijevos – peraugo į kitą lygį. Socialiniuose tinkluose neseniai apsižodžiavusios moterys pastarosiomis dienomis į savo pykčių židinį įpylė dar daugiau žibalo. Atlikėjų nesutarimus paaštrino populiariame Kauno klube įvykusi situacija, kurioje, regis, kiekviena pusė turi atskirą nuomonę. Šįkart savo poziciją Delfi pateikė klubo atstovas.

Trumpai apie konfliktą

Savaitgalį klube „Mojo Lounge“ koncertavo grupės „69 danguje“ narės. Socialiniuose tinkluose aktyvi G. Alijeva savo sekėjams parodė renginio užkulisius ir viename vaizdo įraše užsiminė, kad tą vakarą Kauno klube nebus įleidžiami tam tikri žmonės.

„Kiek girdėjau, nereikalingų žmonių čia neįleidžia“, – „Instagram“ paskyroje kalbėjo G. Alijeva ir pridūrė, kad Mios klube taip pat tą vakarą nebus.

Tuo tarpu su bičiule pasilinksminti užsukusi Mia iš tiesų nebuvo įleista į minėtąjį klubą. Dainininkė įtarė, kad čia pirštus prikišo tą vakarą koncertavusi G. Alijeva, kuri pastaruoju metu puoselėja romantiškus santykius su jos buvusiu vyru Nerijumi Antanavičiumi.

Socialiniame tinkle „Instagram“ Mia pasidalino keliais įrašais, kuriuose ji su bičiule neslėpė pykčio dėl to, kad nebuvo įleistos į klubą. Dainininkė, kuri Kaune gyvena tik keturis mėnesius, pasakojo, kad yra nusivylusi „Mojo Lounge“ tvarka, šią vietą vadino „paskutine bėda“ ir agitavo kitus kauniečius ten neiti.

Kiek vėliau „Facebook“ Mia taip pat brūkštelėjo trumpą įrašą apie tai, kad mielai pasižiūrėtų filmuotą medžiagą iš minėtojo klubo, kuris jai ir jos draugei užtrenkė duris.

„Labai noriu pamatyt vaizdo įrašą prie klubo durų, kuriame dažniausiai nebūna garso, – skelbė dainininkė. – Labai noriu ir garso įrašą išgirsti! Man šiaip niekas net nesistengė paaiškinti, bet aš ir nelaukiau…“

Mia pridūrė, kad su bičiule vis tiek rado klubą, kuriame galėjo pasilinksminti. „Ten mus įleido su kaukėm, pabrėžiu, ir puikiai, beje, praleidome laiką“, – rašė ji.

Kauno klubas pateikė kitokią versiją

Kauno „Mojo Lounge“ bendrasavininkas Delfi papasakojo apie dar negirdėtas detales ir paaiškino, kodėl Mia su drauge nebuvo įleistos į klubą.

„Aš planuoju šiandien atsiųsti filmuotą medžiagą, kuri, ko gero, geriausiai parodytų, kas ten iš tiesų nutiko“, – prieš pat pokalbio pradžią pabrėžė pašnekovas. Delfi pažymi, kad gautu minimu vaizdo įrašu bus pasidalinama su skaitytojais, kol kas jis viešoje erdvėje nėra pasiekiamas.

„O jeigu trumpai kalbant apie situaciją, tai ji atėjo be kaukės, atrodė neblaivi, pradėjo diktuoti savo taisykles, pasakė, kad jai negalioja tai, jog reikia įeiti su kauke. Ir viskas. Todėl apsauga jai pasiūlė pasirinkti kitą klubą. Incidento kažkokio nebuvo. Tik tiek, kad po to Mia su drauge prisifilmavo instagrame ir teigė, jog buvo užėjusios į klubą ir, kad jis jų nevertas. Tai buvo akivaizdus melas, kuris mums nepatinka. Mes tai vertiname kaip šmeižtą“, – apmaudo neslėpė klubo atstovas.

Kol kas filmuotos medžiagos klubo bendrasavininkas nematė, jis ją turėtų gauti pirmadienį per pietus. Maždaug tuo metu atstovas planuoja vaizdo įrašu pasidalinti ir su Delfi. Tiesa, kaip Mia ir spėjo, vaizdai bus regimi be garso.

„Taip, vaizdai bus be garso, kadangi tik tai yra įrašinėjama. Nepaisant to, vis tiek, manau, bus galima susidaryti bendrą vaizdą, kaip žmogus elgėsi“, – teigė jis.

Atstovas taip pat pasakojo, kad minimas klubas Kaune turi aiškias ir griežtas taisykles, pagal kurias vadovaujasi apsaugos darbuotojai, todėl dalis lankytojų, jų nepaisančių, į vidų nėra įleidžiami.

„Tikrai nėra išankstinio nusistatymo, tiesiog yra bendros taisyklės, kurios galioja visiems. Kiekvieną kartą, kai nėra įleidžiamas žmogus, yra trumpai aprašoma situacija, kodėl taip nuspręsta padaryti. Užfiksuojamas laikas, aplinkybės, priežastis. Viskas daroma tam, kad nebūtų taip, kaip senais laikais, kai tiesiog apsaugai nepatikdavo žmogus ir jo neįleisdavo. Dabar tikrai taip nėra. Yra aiškūs nuostatai, vidaus taisyklės, kurias apsauga žino. O pagrindinis principas yra labai paprastas – žmogus savo buvimu turi netrukdyti kitiems“, – aiškino vyras.

Be to, pašnekovas pridūrė, kad dabartiniais laikais, kai visuomenė yra jautresnė dėl koronaviruso grėsmės, klubo darbuotojai dar uoliau peržiūri lankytojus, jog kitiems besilinksminantiems žmonėms nebūtų dėl ko jaudintis.

„Dabar klube galioja griežtos taisyklės dėl kaukių, tai įsivaizduokite, kaip mes reaguojame, kai ateina žmogus ir pareiškia, kad jam tai negalioja. Galbūt kažkur ir negalioja, bet mes įstatymų laikomės“, – tikino jis.

Pasiteiravus, ar klube yra taikyta praktika, kai koncertuojantis atlikėjas ar grupė turi įtakos publikai, kuri į renginį yra įleidžiama, o kuri – ne, pašnekovas pabrėžė, jog tokių privilegijų nėra ir niekas nesuteikia.

„Tikrai ne. Tokių atvejų, kad kažkas paprašytų, jog kažko neįleistų, net nėra buvę. Per dešimt metų mano darbo praktikos tikrai to nebuvo.

Nereikia susireikšminti ir įsivaizduoti. Iš to, ką Mia skelbė instagrame, jog ji buvo klube ir jų klubas nėra vertas, tai trykšta savęs sureikšminimu. Gal žmogus įsivaizduoja, kad ji yra superžvaigždė ir kad jam turi neva galioti kitokios taisyklės. Nežinau. Aš nepažįstu šio žmogaus asmeniškai, neturėjau kontakto, tačiau matau, kuo šis žmogus dalijosi socialinėje erdvėje. Visa tai atrodo tikrai juokingai“, – sakė pašnekovas.

Klubo atstovas paaiškino, kad klubas tikrai neturi išankstinių nusistatymų, tiesiog reaguojama į žmones, dėl kurių nejaukiai gali jaustis kiti.

„Mūsų vienintelis noras, kad žmonės mūsų klube jaustųsi patogiai. O jeigu ateina žmogus, kuris yra neadekvatus ir įsivaizduoja esantis pasaulio bamba, tai galime nuspėti, kad bėdų turės ir kiti“, – pokalbį užbaigė vietos bendrasavininkas.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA