Filmuoja skaitytojas: prie didelio prekybos centro užfiksuotos įtūžusio vairuotojo muštynės | Kas vyksta Kaune

Filmuoja skaitytojas: prie didelio prekybos centro užfiksuotos įtūžusio vairuotojo muštynės policija pradėjo tyrimą

Priešpaskutinę didžiųjų prekybos centrų veikimo dieną netrūksta žmonių nepasitenkinimo. Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas dalinasi vaizdo medžiaga, kurioje užfiksuotos dviejų vyriškių muštynės šalia prekybos centro „River Mall“ įvažiavimo.

Kaip pasakoja vaizdo medžiagą atsiuntęs kaunietis, pirmadienio vakarą lankydamasis prekybos centre pamatė du vairuotojus, kurie santykius aiškinosi kumščiais.

Manoma, kad vairuotojo pyktį iššaukė kito vairuotojo vairavimas, tuomet jis išlipo iš savo automobilio, priėjo prie kito automobilio vairuotojo durelių, jas atidaręs pradėjo rėkti ir kumščiuotis, spardytis iš kojos.

Po keliolikos sekundžių įtūžęs vairuotojas, sulaukęs ir puolamo automobilyje sėdinčio vairuotojo atsako, atsitraukė ir įsėdo į savo raudoną visureigį. Vaizdo medžiagą atsiuntęs kaunietis pasakoja, kad po šio incidento abu vairuotojai išsiskirstė ir nuvažiavo savais keliais.

Papildyta gruodžio 15 dieną 09.10 val.

Kauno apskrities policijos pareigūnai, pagal pasirodžiusį vaizdo įrašą viešojoje erdvėje, pradėjo tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Asmenis, kurie matė vaizdo įraše užfiksuotą įvykį, pareigūnai prašo kreiptis el.paštu info@kaunas.policija.lt.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA