Kauniečio automobilį smarkiai apgadino griūvantis Kleboniškio tiltas | Kas vyksta Kaune

Kauniečio automobilį smarkiai apgadino griūvantis Kleboniškio tiltas

Kauno AVPK, R. Tenio nuotr / „Kas vyksta Kaune“ montažas

Šis penktadienis automobiliams iš ties nesėkmingas. Daugybės eismo įvykių sūkuryje įvykyje nukentėjo dar vienas automobilis, tačiau ne nuo kito automobilio, o nuo griūvančio tilto. Užfiksuotas įvykis, jog būtent tvarkomas Kleboniškio tiltas byra, dėl šios priežasties, vienas automobilis liko smarkiai apgadintas.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos duomenimis, rugsėjo 4 dieną, 6.39 val. buvo gautas pranešimas, kad Panerių gatvėje ant važiuojančio automobilio nuo tilto nukrito betono luitas.

Ant lengvojo automobilio „Volvo“ buvo užkritusi nuo tilto konstrukcijos nutrupėjusi betoninė dalis. Prispaustų, sužeistų žmonių nebuvo, apgadintas automobilis.

Apgadintas automobilis po Kleboniškio tiltu / Kauno AVPK nuotr.

Kauno AVPK budinčio pareigūno teigimu, techninis įvykis užfiksuotas Panerių gatvėje, po Kleboniškio tiltu. Sužalotų asmenų nebuvo, tačiau automobilis nukentėjo gan smarkiai. Apdaužytas stogas, išdaužtas stoglangis.

Primename, jog šiuo metu šioje miesto dalyje yra tvarkomas A. Meškinio, kitaip vadinamas Kleboniškio tiltas.

Magistralės atkarpos ties Kaunu ir A. Meškinio tiltų sutvarkymas yra dalis įgyvendinamo Islandijos plento projekto. Tai, Lietuvos automobilių kelių direkcijos duomenimis, labiausiai apkrautas kelio ruožas ir tiltai Lietuvoje: skaičiuojama, kad A1 kelio ruože nuo Biruliškių sankryžos iki „Via Baltica“, į kurią patenka ir rekonstruojami tiltai, eismo intensyvumas siekia vidutiniškai iki 68 tūkst. automobilių per parą.

Paskaičiuota, kad sutvarkius visą Islandijos plentą padidės eismo pralaidumas ir saugumas – visuomenė sutaupys 8 mln. valandų dabar spūstyse šiame kelio ruože prarandamo laiko.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA