Kauno rajono gyventojai kviečiami į tradicinę sveikatinimo stovyklą | Kas vyksta Kaune

Kauno rajono gyventojai kviečiami į tradicinę sveikatinimo stovyklą

Organizatorių nuotr.

Jau penktąjį kartą Kauno rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuras 55 metų ir vyresnius Kauno rajono gyventojus kviečia į nemokamą vasaros sveikatinimo stovyklą. Tradicija tapusios stovyklos organizuojamos miškų apsuptyje įsikūrusioje „Pušyno poilsiavietėje“ Zapyškio seniūnijoje. Atsižvelgiant į tinkamiausią laiką, gyventojai čia galės praleisti pirmąjį (07.31-08.02) arba paskutinįjį (08.28–08.30) rugpjūčio savaitgalius.

[galerija kiek=”4″]

„Kaip ir kasmet, šių metų stovyklose netruks naujienų ir staigmenų. Trijų dienų programoje dalyvių lauks tiek fizinio aktyvumo, tiek atsipalaidavimo užsiėmimai. Suplanuotos funkcinės treniruotės, kalanetika, treniruotės su flexi-bar lazdomis, rytais žvalumo suteiks rytinės mankštos ir linijiniai šokiai bei paskaitos sveikos gyvensenos temomis.

Taip pat atsipalaidavimui numatyti įtraukiantys Nirvana Fitness bei Tai-Chi užsiėmimai bei daug dėmesio sulaukianti juoko joga. Jubiliejinę stovyklą dar labiau praturtins ir staigmenų kupinos vakarinės programos“, – sako Kauno rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro specialistė Iveta Kučinskaitė.

Sveikatingumo stovykla Kauno rajone / Organizatorių nuotr.

Į stovyklas kviečiami registruotis 55 metų ir vyresni Kauno rajono gyventojai, kurie dar nė karto nėra dalyvavę visuomenės sveikatos biuro organizuotose treniruotėse ir stovyklose Stovyklos vyks du savaitgalius – liepos 31-rugpjūčio 2 dienomis bei rugpjūčio 28-30 dienomis.

Visuomenės sveikatos biuro specialistė informuoja, kad vietų skaičius yra ribotas. Dėl šios priežasties stovyklose dalyvauti norintys gyventojai raginami registruoti jau dabar – telefonu 837 209390. Registracija vyks iki liepos 24 dienos arba, kol bus pasiektas dalyvių skaičiaus limitas.

Sveikatingumo stovykla Kauno rajone / Organizatorių nuotr.

Kviečia įsitraukti ir į kitas fizinio aktyvumo skatinimo veiklas

Sveikatinimo stovykla yra tik viena iš daugelio Kauno rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro vykdomų fizinio aktyvumo veiklų, skirtų vyresniems Kauno rajono gyventojams. Nuo rugsėjo mėnesio startuos jau penktasis įvairaus tipo fizinio aktyvumo bei atsipalaidavimo treniruočių bendruomenėse ciklas.

Treniruočių ciklai bei sveikatinimo stovyklos – projekto „Fizinio aktyvumo skatinimas Kauno rajono bendruomenėje“, finansuojamo Europos Sąjungos struktūrinių fondų lėšomis, dalis. Projektas įgyvendinamas jau nuo 2018 metų, o jo dėka vyresniesiems Kauno rajono gyventojams visus metus organizuojamos profesionalių trenerių vedamos gyvos ir nuotolinės treniruotės, išvykos į Mastaičių baseine vykstančias mankštas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA