Susidūrus automobiliams žuvo du jaunuoliai: vienas automobilis trenkėsi į medį, kitas – į namą | Kas vyksta Kaune

Susidūrus automobiliams žuvo du jaunuoliai: vienas automobilis trenkėsi į medį, kitas – į namą

V. Tamulio nuotr.

Naktis iš ketvirtadienio į penktadienį pažymėta skaudžia nelaime. Kauno apskrityje esančiame Josvainių miestelyje susidūrė du lengvieji automobiliai, eismo įvykio metu žuvo du jaunuoliai.

Policijos departamento duomenimis, birželio 26 dieną apie 1.25 val. Kėdainių rajone, kelio Aristava–Kėdainiai–Cinkiškis 17-ame km, automobilis „Mercedes Benz C 180“, vairuojamas galimai neblaivaus 1971 metais gimusio vyro, atsitrenkė į ta pačia kryptimi važiavusį automobilį „Audi A4“, kuris nuo smūgio nuvažiavo nuo kelio ir trenkėsi į medį.

Avarija Josvainiuose / Kėdainių rajono savivaldybės mero V. Tamulio nuotr.

Automobilis „Mercedes Benz C 180“ po smūgio nuvažiavęs nuo kelio atsitrenkė į namą. Eismo įvykio metu žuvo automobilio „Audi A4“ 1998 metais gimęs vairuotojas ir kartu važiavęs 2001 metais gimęs keleivis, automobilio „Mercedes Benz C 180“ vairuotojas paguldytas į ligoninę.

Kėdainių rajono savivaldybės mero Valentino Tamulio teigimu, nuversta gyvenamojo namo veranda, o sužeistas avarijos kaltininkas išvežtas į ligoninę.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento duomenimis, birželio 26 dieną apie 1.28 val. gautas pranešimas, kad po eismo įvykio yra prispausti žmonės. Prispausti buvo visi trys automobiliuose buvę asmenys, jie hidrauline gelbėjimo įranga išlaisvinti ir perduoti medikams.

Įvykio vietoje ugniagesiai pašalino automobilių nuolaužas, 500 m ruože nušluota kelio danga.

Nelaimingo įvykio aplinkybės tiriamos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA