Kaune lyja vienkartinėmis pirštinėmis: karantino metu miestiečiai pamiršo šiukšlių dėžes? | Kas vyksta Kaune

Kaune lyja vienkartinėmis pirštinėmis: karantino metu miestiečiai pamiršo šiukšlių dėžes?

Skaitytojų nuotr.

Karantino metu į portalą „Kas vyksta Kaune“ kreipiasi jau ne pirmieji skaitytojai užfiksavę ne vieną gėdingą kadrą, kai įvairiose miesto vietose randama išmestų vienkartinių medicininių kaukių ar pirštinių. Šiltajam savaitgaliui besibaigiant vėl matomi neišprususių gyventojų padariniai gamtai.

„Kai kam karantinas atėmė gebėjimą mąstyti… o gaila… Kaunas. Lakūnų plentas nusėtas vienkartinėm pirštinėm“, – rašė skaitytojas.

„Va taip va korona žaloja gamtą, tiksliau žmonės. Išėjau su šuniuku pasivaikščioti, tai aplink prekybos centrą apstu plastikinių pirštinių. Šilainių „Lidl“, – fiksavo skaitytojas Darius.

Daugelyje prekybos vietų rekomenduojama dėvėti pirštines, jog taip būtų išvengta viruso plitimo, tačiau panašu greičiau plinta šiukšlinimo virusas. Liūdnus vaizdus mieste gali išspręsti tik žmonių sąmoningumas ir mokėjimas naudotis šiukšlių dėžėmis, kurių mieste tikrai apstu.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA