Tiesiogiai iš Šilainių: J. Didžiulio ir E. Jennings koncertas | Kas vyksta Kaune

Tiesiogiai iš Šilainių: J. Didžiulio ir E. Jennings koncertas

Stopkadras

„Kaunas 2022“ tęsia projektą „Kultūra į kiemus“: balandžio 28 d., 19.30 val. Kauno daugiabučių kiemuose žiūrovams iš balkonų dainuoja žinoma atlikėjų pora Jurgis Didžiulis ir Erica Jennings. Tiesioginę koncerto transliaciją kviečiame stebėti ir portale „Kas vyksta Kaune“.

Kaip anksčiau skelbta „Kaunas 2022“ pranešime, J. Didžiulis su E. Jennings sukūrė net specialią karantino dainą „Stop, atgal!“ – muzikinį priminimą laikytis atstumo karantino metu.

Išskirtinis koncertas vyksta Šilainiuose, greta Jono Pauliaus II gimnazijos stadiono, tačiau dėl karantino ribojimų kauniečių prašoma čia nesibūriuoti. Gyventojai kviečiami neišeidami iš namų stebėti pasirodymą pro savo namų langus ir balkonus arba žiūrėti tiesioginę transliaciją „Kas vyksta Kaune“ portale bei „Kaunas 2022“ „Facebook“ puslapyje.

Kitame Kauno mikrorajone antradienį šiuolaikinį šokio jau atliko profesionali šokėja Ema Senkuvienė – buvusi ilgametė Kauno šokio teatro „Aura“ šokėja, Lietuvos šiuolaikinio šokio asociacijos narė.

Trumpi „Kultūros į kiemus“ profesionalių menininkų pasirodymai sulaukė didelio tiek transliacijas bei gyvus pasirodymus stebėjusių žiūrovų, tiek užsienio žiniasklaidos susidomėjimo. „Kaunas 2022“ iniciatyvos įkvėpti savo pasirodymus į balkonus ir namų kiemus perkėlė įvairios Lietuvos organizacijos, menininkai ir kitos iniciatyvos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA