Fiksuoja skaitytojas: Šilainiuose nusidriekė į „Lidl“ norinčių įeiti kauniečių eilė | Kas vyksta Kaune

Fiksuoja skaitytojas: Šilainiuose nusidriekė į „Lidl“ norinčių įeiti kauniečių eilė

Skaitytojo nuotr.

Įvedus karantiną parduotuvėms pradėjus reguliuoti klientų srautus, kauniečiams tenka keisti apsipirkimo įpročius. „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas šeštadienį užfiksavo prie Baltų prospekte esančio „Lidl“ prekybos centro nusidriekusią žmonių eilę – į vidų pirkėjai buvo įleidžiami po vieną.

„Į vidų įleidžia po vieną. Bet įdomu, ką tas keičia, juk visi krūvoj eilėje stovi. Tai ar viduje, ar lauke, vis tiek visi viename būryje“, – svarstė portalo skaitytojas, pridūręs, kad žmonių parduotuvėje ankstyvą popietę buvo mažiau nei įprastai, bet perka jie pilnus vežimėlius.

Ketvirtadienį paviešintame „Lidl“ pranešime nurodoma, kad prekybos tinklo parduotuvėse jau kelias savaites diegiama vis daugiau prevencinių priemonių, kurios užtikrintų saugumą tiek darbuotojams, tiek ir pirkėjams.

„Parduotuvėje reguliuojami pirkėjų srautai, kur reikia, pasamdyta daugiau apsaugos darbuotojų, kad būtų prižiūrimas ne tik bendras pirkėjų srautas, bet ir tinkami atstumai prie kasų. Visose „Lidl“ parduotuvėse yra įrengtos dezinfekcinės stotelės pirkėjams. Taip pat padidinta parduotuvių ventiliacija, o visos parduotuvės dezinfekuojamos kasdien“, – teigiama įmonės pranešime.

Visi darbuotojai taip pat aprūpinti papildomais dezinfekcinio skysčio kiekiais, reguliariai vykdoma įvairių paviršių ir įrangos dezinfekcija, kasoje dirbantiems darbuotojams parūpinti specialūs veido apsauginiai skydai ir įrengtos apsauginės plastiko sienelės, visiems darbuotojams suteiktos apsauginės veido kaukės, suteikiamos galimybės dirbti mūvint pirštines.

„Šį priemonių sąrašą prekybos tinklas nuolat peržiūri ir pildo, kad užtikrintų kuo didesnį tiek darbuotojų, tiek klientų saugumą. „Lidl“ investicijos į šias papildomas saugumo priemones 49 parduotuvėse ir logistikos centre jau pasiekė 0,3 milijono eurų ir ateityje tik didės“, – skelbia „Lidl“.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad karantino metu visos „Lidl“ parduotuvės veikia kasdien nuo 9 val. ryto iki 20 val. vakaro. Kaip skelbta anksčiau, pirkėjų srautai taip pat reguliuojami ir „Iki“, „Maxima“, „Norfa“ tinklų parduotuvėse.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA