Mirė legendinė dainininkė N. Paltinienė | Kas vyksta Kaune

Mirė legendinė dainininkė N. Paltinienė

delfi.lt 2020/02/29 17:51
DELFI nuotr.

Eidama 92-uosius metus mirė legendinė Lietuvos estrados atlikėja Nelly Paltinienė. Dar neseniai pasklidus žiniai apie sunkią jos sveikatos būklę artima jos kolegė Liveta Kazlauskienė pasakojo, kad dainininkė kovoja dėl savo gyvybės ir jų pokalbių metu su meile prisimena klausytojus, prašo jiems padėkoti už skirtą dėmesį ir meilę.

Vokietijoje paskutinius savo gyvenimo metus praleidusi N. Paltinienė gydėsi sudėtingas peršalimo komplikacijas. Tačiau net gulėdama ligos patale ji neprarado optimizmo, bendravo su kolegomis, šeimos nariais ir vis prisimindavo tuos, kurie lankė juos koncertus.

„Aš esu jos atstovė. Nuolatos palaikome ryšį, bendraujame ir ji man suteikė teisę kalbėti už ją ir atstovauti jai. Perduoti žinią gerbėjams, kad ji visada juos mylėjo ir myli. Ji siunčia gražiausius linkėjimus. Juos nuo Nelly ir noriu perduoti jos gerbėjams”, – Delfi pasakojo L. Kazlauskienė.

Pašnekovės pasiteiravus, kokia liga užklupo N. Paltinienę, Liveta nenorėjo detalizuoti tik patikino, kad liga prasidėjo 2015 metų sausį Kauno „Žalgirio” arenoje vykusių M.A.M.A. apdovanojimų metu, kuriuose dalyvavo ir garsi Lietuvos dainininkė.

Užkulisiuose ji peršalo. Vėliau susirgusi plaučių uždegimu turėjo vartoti dideles antibiotikų dozes. Ilgainiui liga komplikavosi, todėl šiandien jos būklė yra ypač sunki.

„Nebūtų etiška kalbėti apie jos ligą ir gydytojų prognozes. Man nesuteikta teisė apie tai pasakoti ar detalizuoti. Ji su vyru gyvena Vokietijoje, todėl ten ir gydosi. Jos mylimas vyras Arvydas Paltinas nei per žingsnį nesitraukia, slaugo. Jis yra didžioji jos gyvenimo meilė, todėl jai itin svarbu, kad šalia yra šis žmogus”.

N. Paltinienė yra patekusi į agentūros „Factum” rekordų knygą kaip daugiausiai metų dainuojanti solistė.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA