Savaitgalį vairuotojai negalės įvažiuoti į Rotušės aikštę (ribojimų schema) | Kas vyksta Kaune

Savaitgalį vairuotojai negalės įvažiuoti į Rotušės aikštę (ribojimų schema)

R. Tenio nuotr.

Penktadienį Senamiestyje prasidėjus „Kauno mugei – Ruduo 2019“, visas tris dienas bus ribojamas eismas Rotušės aikštėje. Kaip skelbia mugės organizatoriai, vairuotojai čia negalės įvažiuoti nei nuo Kauno pilies, nei nuo Karaliaus Mindaugo prospekto pusės.

„Kauno mugės“ portale patalpintoje schemoje nurodoma, kad ženklai „Įvažiuoti draudžiama“ pasitinka ties Šv. Gertrūdos ir A. Jakšto bei M. Valančiaus gatvių sankryžomis.

Eismo ribojimai „Kauno mugė – Ruduo 2019“ metu / „Kauno mugė“ nuotr.

Pravažiavimas ribojamas ir ties Vytauto bažnyčia važiuojant nuo Karaliaus Mindaugo prospekto bei iš prospekto sukant į M. Daukšos gatvę. Mugės atstovai nurodė, kad pareigūnai praleidžia kauniečius, kurie gyvena minėtose Senamiesčio gatvelėse.

Visą savaitgalį Vilniaus gatvėje ir Rotušės aikštėje šurmuliuosiančioje mugėje bus galima ne tik išragauti rudens gėrybių, bet ir pasiklausyti daugybės įvairiose erdvėse vyksiančių koncertų, pasižiūrėti performansų. Daugiau apie „Kauno mugės“ renginius skaitykite čia.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad savaitgalį dėl „Red Bull“ muilinių lenktynių eismas draudžiamas ir Parodos kalnu. Vairuotojams teks rinktis kitą kelią, kitokiais maršrutais važiuos ir viešasis transportas. Daugiau informacijos apie pakeitimus rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA