Kauniečiai sunerimo: „Stoties turgaus“ dienos suskaičiuotos? | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai sunerimo: „Stoties turgaus“ dienos suskaičiuotos?

Skaitytojos nuotr., „Kas vyksta Kaune“ montažas

Antradienį „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė griovimo darbų vaizdai iš miesto centre veikiančio „Stoties turgaus“. Skaitytojos atsiųstose nuotraukose matyti išardyti paviljonai.

„Ar Kauno „Stoties turgaus“ nebeliks? Pastebimi griovimo darbai… Turgaus vidurys visas jau išardytas“, – rašė nuotraukų autorė, prašiusi pasiaiškinti, kas vyksta populiarioje tarp Vytauto prospekto ir M. K. Čiurlionio gatvės įsiterpusioje prekyvietėje.

Portalo žurnalistams susisiekus su turgaus administratoriumi Viktoru Rasalu, šis suskubo nuraminti, kad turgavietei galas tikrai neatėjo. Tiesiog vykdoma šiluminės trasos rekonstrukcija, o ardomi paviljonai stovi ant trasos.

„Nori nenori turime juos pašalinti, kad būtų galima pakeisti vamzdyną“, – sakė V. Rasalas, pridūręs, kad šiuo metu išmontuoti du prekybiniai kioskai ir septyni paviljonai, o tai nėra labai daug.

Pašnekovas nurodė, kad iki šildymo sezono visi darbai bus atlikti ir turgavietė toliau funkcionuos kaip įprasta. Esą priklausys nuo rangovų, kiek laiko truks darbai, bet jie turėtų būti baigti rugpjūčio-spalio periodu.

„Tie prekybininkai, kurių paviljonai išardyti, rekonstrukcijos metu turi galimybę įsikurti kitose turgaus vietose arba laikinai pailsėti, kaip kuriems patogiau. Vienaip ar kitaip, su visais kalbėta, žmonės iš anksto informuoti apie darbus“, – teigė V. Rasalas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA