Urbanistiniame Kauno Savanorių prospekte gimsta gastronomijos šedevrai | Kas vyksta Kaune

Urbanistiniame Kauno Savanorių prospekte gimsta gastronomijos šedevrai

Organizatorių nuotr.

Jau daugiau nei metus laiko dirbantis „the garden“ dienos pietų restoranas plečiasi ir savo klientams siūlo dar daugiau įvairovių. Savanorių prospekte 178 antrame aukšte įsikūręs restoranas kiekvieną dieną aptarnauja daugiau nei 120 žmonių. Dauguma jų Blaster technologijų entuziastų bendruomenės, kurią sudaro trys IT industrijos įmonės: „AdeoWeb“, „SneakyBox“, „TeleSoftas“ darbuotojai. Tačiau restoranas jau spėjo išpopuliarėti bei kiekvieną dieną pritraukia vis daugiau žmonių ir iš gatvės.

Naujus metus „the garden“ pradėjo su naujienomis. Kasdienį pietų meniu papildė gardūs bei ant tikro grilio kepti vištienos bei kiaulienos patiekalai, kurios galima pagardinti pasirinktais šviežiais namų gamybos padažais.

Restoranas veikia kiekvieną darbo dieną nuo 8-17 val. ir siūlo įvairius lietuviškus bei europietiškus patiekalus, kurių kaina prasideda vos nuo 3 EUR. Kaip pats restoranas sako: „Siūlome naminį ir tik šviežiai ruoštą maistą pridedami dalelę modernios virtuvės prieskonio“.

Mažai kam žinoma, tačiau vakarais ir savaitgaliais užvėręs dienos pietų duris „the garden“ persikvalifikuoja ir tampa gastronomijos meka. Restoraną šventėms renkasi, tiek įmonės savo renginiams ar konferencijoms, tiek privatūs asmenys savo vestuvėms, krikštynoms ar jubiliejams.

Priežastis – itin aukštos kokybės maistas bei erdvus restorano išplanavimas talpinantis daugiau nei 120 žmonių. Restorano šefai privačioms šventėms rekomenduoja išbandyti kardinaliai skirtingą nei dienos pietų meniu, kuriame galima rasti: jautienos išpjovos steikų, žuvies patiekalų, tartarų bei gardžių vieno kąsnio užkandžių. Drasesniems ir kitokių skonių savo šventei ieškantiems žmonėms komanda gali sukurti meniu pagal individualius kliento poreikius, pavyzdžiui: moderni lietuviška virtuvė.

Be viso to, „the garden“ gali pasirūpinti švente ir už restorano ribų: komanda teikia maitinimo, aptarnavimo, dekoro ir baro paslaugas šventėms bei įmonių renginiams. Nuo kavos pertraukėlių ir konferencijų iki vestuvių ir BBQ vakarėlių tiesiog ant ežero kranto. Per beveik penkerius veiklos metus komanda įgyvendino daugiau nei 100 įvairių renginių ir švenčių bei yra sukaupusi solidžią patirtį.

Taigi, iki šiol mažai kam žinomas verslo centre įsikūruręs „the garden“ yra plačias maitinimo ir aptarnavimo paslaugas teikianti kompanija, kuri sėkmingai skinasi kelią tapti lyderiaujančia maisto tiekimo įmone Kaune.

Dienos pietų meniu kievieną dieną galite rasti restorano Facebook paskyroje. Dėl privačių švenčių ir renginių kreiptis telefonu +37063419616 arba info@thegardendiningroom.lt.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA