Paskutinę metų dieną kaunietis dingo be žinios (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Paskutinę metų dieną kaunietis dingo be žinios (papildyta)

Asmeninio archyvo nuotr.

Sausio 1-ąją socialiniuose tinkluose pasklido dingusio kauniečio dukters pagalbos šauksmas. Ankstų pirmadienio rytą vyras prapuolė išėjęs iš gydymo įstaigos.

Kaip viešoje „Facebook“ žinutėje rašo Diana, jo 60-metis tėvas Vladimir Šeiko gruodžio 31 dieną, 04.16 val., išėjo iš LSMU ligoninės Kauno klinikų ir dingo be žinios.

„Jis yra 172 cm ūgio, stambaus kūno sudėjimo. Dingimo dieną buvo apsirengęs tamsią chaki spalvos striukę, pilkas treningines kelnes bei juodos spalvos batus“, – nurodo moteris.

Artimieji ir policija prašo pagalbos ieškant dingusio žmogaus. Ką nors žinančius asmenis prašoma skambinti bendruoju pagalbos numeriu 112 arba +370 680 39669. Taip pat – kreiptis į Kauno apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą (VPK) tel. (8 37) 303 263, (8 37) 303 450 ar rašyti el. paštu modestas.mazeika@policija.lt.

Papildyta

Lietuvos sveikatos mokslų universiteto ligoninės Kauno klinikų Viešosios komunikacijos tarnybos vyriausioji specialistė Eglė Audickaitė „Kas vyksta Kaune“ pateiktame atsakyme teigė šio atvejo komentuoti negalinti, nes informacija apie pacientą be jo ar jo artimųjų sutikimo nėra teikiama.

„Gydymo įstaigą pacientai gali palikti apie tai pranešę personalui ir pasirašę raštišką sutikimą, jog atsisako teikiamo gydymo. Tačiau apie pacientus, kurie palieka gydymo įstaigą neinformavę personalo, mes visuomet pranešame policijai“, – bendrąją pacientų išleidimo procedūrą E. Audickaitė.

Trečiadienio rytą išplatintame pranešime Kauno apskrities VPK pateikė šiek tiek kitokias dingimo aplinkybes. Informuojama, kad vyras paryčiais buvo išleistas iš gydymo įstaigos, o pati ligoninė neįvardijama. Tos pačios dienos popietę policija patvirtino, kad ligoninės teritorijoje rastas V. Šeiko lavonas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA