Vizitas prie Kauno pilies baigėsi nelaime – vyras prasmego tarp lentų (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Vizitas prie Kauno pilies baigėsi nelaime – vyras prasmego tarp lentų (papildyta)

Asociatyvi / Kaunas.lt nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ redakciją trečiadienį pasiekė skausmo persmelktas pasipiktinusio skaitytojo šauksmas. Besigrožėdamas Kauno pilies vaizdu, eidamas atbulomis vyras įsmuko į medinio tiltelio viduryje žiojinčią skylę ir susižalojo.

Sužeidimas ne toks ir lengvas – lakioti kaip vėjas kurį laiką nukentėjusysis tikrai negalės. Kaip sakė Vytautas, jam plyšo kojos raištis, prieš akis – trys savaitės tausojančio režimo gipse.

„Pakliuvau į tiltelio spąstus: eidamas filmavau Kauno pilį, aplinką. Nepamačiau, kad vidury tilto skylė ir įkritau“, – patirtimi dalijasi skaitytojas.

Nors jo atsiųstame vaizdo įraše ir matyti plyšys tarp lentų, o žiūrovas atsliūkinančią nelaimę tikrai gali nujausti, Vytautas teigia skylės nepastebėjęs. Visgi – įdomi aplinkybė – pridūrė, kad lentos čia nesutvarkytos jau kelis mėnesius.

Kaunietis piktinasi, kad Kaune lankytinos vietos yra neprižiūrimos ir netvarkomos – prie tilto esą nėra jokio ženklo ar įspėjimo apie pavojų.

Jis stebisi į nemalonią situaciją pakliuvęs vienoje iš populiariausių lankytinų Kauno vietų – prie pilies, kur kasdien užsuka daugybė žmonių.

Vytautas „Kas vyksta Kaune“ sakė dar svarstantis, ar kreiptis į Kauno miesto savivaldybę dėl žalos kompensacijos, mat susižeidė vyras viešoje vietoje, kurios inžinerinius įrenginius tvarkyti ir užtikrinti praeivių saugumą turėtų miesto valdžia.

Kauno savivaldybei redakcija pateikė klausimus dėl numatomų tiltelio tvarkymo darbų bei galimos piniginės kompensacijos susižalojusiam kauniečiui. Gavę komentarą, papildysime.

Papildyta

Vienas portalo skaitytojų teigia, kad apie šį tiltelio defektą kauniečių aptarnavimo centrui „Mano Kaunas“ pranešta buvo dar rugpjūčio 16 d. Esą tuomet vyrui padėkota už pilietiškumą ir patikinta, kad informacija perduota atsakingoms tarnyboms, tačiau skylė, akivaizdu, taip ir neužtaisyta.

Pranešimas apie pilies tilte išlūžusią lentą / Skaitytojo nuotr.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA