Kauno miesto gimtadienyje – duoklė žalgiriečiams: kvies susiburti Eurolygos transliacijoms | Kas vyksta Kaune

Kauno miesto gimtadienyje – duoklė žalgiriečiams: kvies susiburti Eurolygos transliacijoms

R. Tenio nuotr.

Artėja veiklomis pripildytas savaitgalis – Kauno gimtadienis, Gatvės muzikos diena, Muziejų naktis… Galima vardinti ir vardinti. Tačiau tarp visų šių renginių įsipainios ir istorinės krepšinio varžybos – po 19 metų, Kauno „Žalgiris“ kausis dėl prizinių Eurolygos vietų.

Tam, kad kauniečiai galėtų mėgautis savaitgalio pramogomis mieste, tačiau nepraleistų ir žalgiriečių kuriamos istorijos, „Hanzos dienų“ organizatoriai pasirūpino galimybe visiems gyventojams bei miesto svečiams kartu stebėti neeilinį komandos pasirodymą „Eurolygos“ finalinio ketverto varžybose.

Rungtynes didžiuliuose lauko ekranuose bus galima stebėti šalia Kauno pilies įrengtoje pagrindinėje scenoje bei Rotušės aikštėje. Organizatoriai planuoja transliuoti penktadienio mačą, kai 19 val. žalgiriečiai susirungs su Stambulo „Fenerbahče“. Taip pat, atsižvelgiant į rungtynių baigtį, transliacija numatoma ir sekmadienį.

„Žalgirio“ rungtynių „Eurolygoje“ tvarkaraštį galite pamatyti čia.

Tai ne vienintelė duoklė Kauno krepšinio komanda. Anot organizatorių, visas šventės erdves ir dalyvius į nedalomą visumą sujungs spalvos. „Hanzos dienose“ įvairiausiomis formomis ir pavidalais dominuos žalia ir balta. Toks koloritas puoš sienas, apšvietimo stulpus, balkonus ir net marškinėlius. „Žalgirio“ spalvos dominuos ir fraktaliniuose piešiniuose Vilniaus gatvėje.

„Tikime, kad žaliai-baltai nuotaikai pasiduos ir kauniečiai bei šventės svečiai, taip pat Kauno senamiesčio kavinių, restoranų padavėjai ir barmenai“, – sakė renginio režisierius Tomas Erbrėderis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA