Fiksuoja skaitytojai: kauniečiai, laikykimės | Kas vyksta Kaune

Fiksuoja skaitytojai: kauniečiai, laikykimės

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Visą ketvirtadienį Lietuvoje vyravo karšti, bet permainingi orai – vieną akimirką šviečiančią saulę greitai keisdavo apsiniaukęs dangus ir lietaus pritvinkę debesys ir atvirkščiai. Gelbėtojai žmones įspėjo, kad rytą gatves skalbusi liūtis – ne viskas. Antroji banga į vidurio Lietuvą atėjo būtent dabar.

Skaitytojai iš viso Kauno atsiuntė visą puokštę kadrų, kuriuose fiksuojami audros debesys.

Meteorologai praneša, jog smarki liūtis Kaune gali užtrukti iki vidurnakčio. Taip pat neaišku, kokie orai laikysis kitomis dienomis – daugiau apie tai skaitykite šiandien paskelbtoje publikacijoje.

Visą dieną Lietuvoje siautėjantys audros debesys labiausiai smogė sostinei – ten šiandien dėl užtvindytų gatvių strigo eismas, neveikė šviesoforai. Taip pat pranešta, jog dėl Gedimino kalno paskelbta ekstremali padėtis.

Hidrometeorologijos tarnyba praneša, kad rytoj, birželio 30 d. (penktadienį), numatomos trumpos liūtys su perkūnijomis. Naktį vietomis palis smarkiai, kai kur bus škvalas, galima kruša. Orai išliks šilti, penktadienį Kaune turėtų sušilti iki 26, o šeštadienį iki 24 laipsnių šilumos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA