Apsiperkantiems internetu užsienyje – svarbi naujovė | Kas vyksta Kaune

Apsiperkantiems internetu užsienyje – svarbi naujovė

Asmeninio archyvo nuotr.

Skirtingos šalys, skirtingos internetinės parduotuvės, tačiau – vienas užsakymas ir vieninga prekių parsiuntimo kaina. Patogu? Be abejo, ypač – jei jau teko kada siųstis prekių iš Vokietijos arba Anglijos interneto parduotuvių.

Taupo laiką? Akivaizdu: užsisakyti prekę trunka vos keletą minučių – o daiktai iš įvairių elektroninių parduotuvių ir skirtingų valstybių už tą patį mokestį atkeliauja visi vienu kartu. Pigiau? Taip, ypač paskaičiavus, kiek tektų sumokėti už atskiras siuntas iš skirtingų šalių.

Tai – ilgai laukta ir pirmųjų užsakovų jau išbandyta nauja persiuntimo platformos „PirkDe.lt” paslauga: nusipirktų prekių parsiuntimas ne tik iš Vokietijos, bet jau ir iš Anglijos.

Jaunas verslininkas Tomas Bacys, neseniai lietuviams pasiūlęs naują, paprastą, spartų ir patogų būdą taupant laiką parsisiųsti įvairiose Vokietijos interneto parduotuvėse nusipirktų prekių, labai greitai susilaukė sėkmės ir dėkingų klientų.

Šia paslauga ypač apsidžiaugė pirmiausia tie, kurie nors kartą bandė reikiamų kokybiškų daiktų įsigyti Vokietijos interneto parduotuvėse – ir susidūrė su neadekvačiai didele daikto parsisiuntimo kaina.

Jau pristato siuntas ir iš Anglijos

„PirkDe.lt” šią problemą išsprendė genialiai paprastai: užsiregistravusiam „PirkDe” svetainėje pirkėjui suteikiamas adresas Vokietijoje, kurį galima naudoti užsisakant prekes įvairiose šios šalies interneto parduotuvėse. Visos įsigytos prekės keliauja suteiktu adresu – į „PirkDe.lt” sandėlį šioje šalyje, o iš sandėlio atgabenamos pirkėjams Lietuvoje.

Nuo gegužės 24 d. tokia pat galimybe jau įmanoma pasinaudoti ir apsiperkant internetu Anglijoje. Dar daugiau – reikiamų prekių galima virtualiai įsigyti šiose abiejose šalyse – ir siuntas taip pat gauti vienu metu, už pristatymą apmokant vieną kartą!

Idėją pasufleravo klientai

Pasak T. Bacio, naują prekių pristatymo iš Anglijos paslaugą pradėta teikti įsiklausius į platforma besinaudojančių klientų pasiūlymus: tokios galimybės pageidavo žmonės, patenkinti „PirkDe.lt” teikiama prekių pristatymo iš Vokietijos paslauga.

Tad dabar, neradus prekės už norimą kainą Vokietijoje, galima ją parsisiųsti iš Anglijos arba atvirkščiai, taip pat galima užsisakyti prekių iš karto abiejose šalyse.

Taigi drauge su užsakymų parsiuntimo iš Anglijos paslauga pirkėjams atsiranda galimybė laisvai naršyti po milžinišką jungtinę vieną didžiausių Europoje internetinio apsipirkimo rinkų. Ką tai suteikia mums, pirkėjams? Visų pirma – milžinišką rinką ir kone beribį asortimentą.

Pirkėjui – daugiau galimybių rinktis

Didžiulis privalumas yra tai, jog tiek Vokietija, tiek Anglija yra virtualaus apsipirkimo lyderės. Šiose šalyse internetu kasmet apsiperka apie 40–50 mln. žmonių, tad vartotojui galimybės – itin išplėtotos ir palankios.

Kokybiškų įvairių rūšių prekių asortimentas – milžiniškas, užsisakę originalius garsių prekių ženklų gaminius, juos ir gausime. Nepatikusi, netinkama ar sugedusi prekė be ginčų priimama, sumokėta suma grąžinama greitai ir be jokių nepatogumų – išskaičiavus tik siuntimo išlaidas. Didžiulėje rinkoje daug išpardavimo prekių, vadinasi, galima apsipirkti pigiau, bet ne mažiau kokybiškai.

Tad naršydami internetu galime lyginti reikiamų prekių išvaizdą, gamintojus, kainas, kokybės garantijas, galime vienu kartu užsisakyti visus reikiamus daiktus iš skirtingų Vokietijos ir Anglijos interneto parduotuvių – ir, pasinaudoję „PirkDe.lt” platforma, visus savo pirkinius sujungti į vieną užsakymą bei mokėti tik už bendrą pargabenamų pirkinių svorį.

„Parsiuntimo kainos iš Vokietijos  ir Anglijos nesiskiria, o siuntos iš šių šalių išvyksta kiekvieną savaitę, tad pirkėją daiktai pasiekia tikrai sparčiai”, – užtikrino T. Bacys.

Atsiimti siuntas jau galima ne tik Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje, bet nuo birželio – ir Šiauliuose.

Ką užsienyje įsigyja lietuviai?

Pasak T. Bacio, iš Vokietijos gausiai siunčiamasi ir įvairių specifinių, ir sezoninių prekių.
Nuo pavasario prasidėjo dviračių bumas, populiarios žoliapjovės, buitinė technika, lauko baldai, įvairūs darbui skirti produktai.

Taip pat užsienio parduotuvėse ieškoma baldų, elektronikos, automobilių detalių, įvairių retesnių, aukštos kokybės, pas mus sunkiai aptinkamų ar pernelyg brangių gaminių.

Dar viena gausi pirkinių sritis – drabužiai: jų vis drąsiau užsienio virtualiose parduotuvėse įsigyja ne tik madingų naujovių ieškantis jaunimas, bet ir kokybiškų tinkamo dydžio apdarų Lietuvoje neradę vyresnės kartos atstovai.

Tad vos per porą veiklos metų „PirkDe.lt” įgijo patirties klientams sparčiai ir saugiai atgabenti įvairiausios paskirties ir dydžio daiktų.

Pirmam užsakymui – nuolaida!

„Ateityje planuojame savo klientų pasirinkimo galimybes dar labiau išplėsti: tikrai siūlysime apsipirkti internetu ir kitose šalyse. Pirmoji mūsų artimiausiuose planuose – Lenkija.

O kol kas kviečiame išbandyti naują apsipirkimo Anglijoje paslaugą –tačiau nepamiršti ir Vokietijos, kurioje kasdien galima rasti tūkstančius naujų geros kainos pasiūlymų ir išskirtinės, „vokiškos” kokybės prekių”, – kalbėjo optimistiškai sėkmingo verslo perspektyvas vertinantis verslininkas.

Naujos paslaugos įdiegimo proga „PirkDe.lt” kviečia išbandyti naują apsipirkimo adresą Anglijoje ir suteikia vienkartinę nuolaidą pirmam užsakymui.

Daugiau informacijos rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA