Naujųjų metų vakarėlio nuotraukos Kauno klube kaitina aistras: nuo kada į naktinį klubą galima eiti nuo 16? | Kas vyksta Kaune

Naujųjų metų vakarėlio nuotraukos Kauno klube kaitina aistras: nuo kada į naktinį klubą galima eiti nuo 16?

Organizatorių / T.Petrovskio nuotr.

Didžiuosiuose naujienų portaluose su pasimėgavimu publikuojamos Naujųjų metų sutiktuvių nuotraukos, kurios kaitina internautų ir žinomų žmonių aistras. Jie pasipiktino, kad į Kauno naktinius klubus įleidžiamos nepilnametės merginos, o renginio organizatoriai mielai viešina platindami pranešimus spaudai su nuotraukų galerijomis tai pateikdami kaip normalią ir visuomenei priimtiną normą.

„Aš nuoširdžiai nesuprantu: kažkoks vaikas valkiojamas „milijonieriaus“ po naktinius klubus. Mūsų portalai tai mielai skelbia. Čia kas, naujas naujienų žanras? Ale „Lolitos nuotykiai” girdyklose? Šiai pūstalūpei dar tik 16 metų. Tokiu laiku ji turi pamokas ruošti, o ne su mačais glaustytis. Kaip jaustis jos bendraamžėms? Kam tie mokslai, va čia tai tikras gyvenimas”, – ironizuoja žurnalistas Daumantas Butkus.

Dėmesį į šį atvejį atkreipė į Klaipėdos miesto tarybos narė Nina Puteikienė, kuri žada kreiptis į vaikų teisių inspektorę.

„Ryšių muziejų uždarė, vietoj jo – naktinis klubas, kuriame, pasirodo, galima linksmintis nuo 16-likos. Jeigu su milijonieriumi. Dabar rašysiu Žiobienei. Beje, šiandien su savo šešiolikmete buvau kine. Vos įleido į filmą, nes ji jaunai atrodo… Filme tikrai nebuvo nieko panašaus, ką mato kiekvieną dieną mano dukros vienmetė Urtė, gyvendama su milijonieriumi“, – rašo pasipiktinusi mama.

Kol kas neaišku, ar naktinio klubo atstovai ruošiasi pateikti savo istorijos versiją, kodėl jų klube gali lankytis nepilnamečiai asmenys ir kaip yra užtikrinama, kad jie nevartotų alkoholinių gėrimų, mat naktiniuose klubuose prie baro nėra prašoma asmens dokumentų.

Kaip skelbia klubo „Agentūra“ atstovai, į naujametę programą atvyko žinomi žmonės, tokie kaip Neringa Šiaudikytė ir 28-erių save JAV milijonieriumi pristatantis Aaronas Perezas su mylimąja Urte, kuriai vos 16.

Kaip prieš renginį skelbė klubo administracija, naujametis vakarėlis vienam asmeniui kainuavo 100 eurų. Į šią sumą buvo įskaičiuoti užkandžiai ir gėrimai iš specialaus Naujametinio meniu. Organizatoriai teigė, kad renginio metu visi svečiai nemokamai bus vaišinami baro meistrų ruoštais kokteiliais, putojančiu vynu ir užkandžiais, kurių kiekis – neribotas.

Neseniai Urtė naujienų portalams išplatintame interviu yra pasakojusi, kad amžiaus skirtumo santykiuose nejaučia.

„Amžiaus skirtumas nei man, nei Aaronui niekada nebuvo problema mūsų santykiuose. Nuo pirmų dienų bendravimo supratome ir priėmėme vienas kitą su visais pliusais ir minusais. O pykčių dėl amžiaus skirtumo nėra buvę. Esu laiminga turėdama žmogų, kuris turi gyvenimiškos patirties ir ja su manimi dalijasi“, – sakė mergina.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA