Kaunietis: košmaras, kai savaitės darbus ištempia iki mėnesio | Kas vyksta Kaune

Kaunietis: košmaras, kai savaitės darbus ištempia iki mėnesio

R. Tenio nuotr.

Kauniečiams ir vėl neįtinka šūkis „Kaunas tvarkosi“. Šįkart akylūs miestiečiai pastebėjo pradėtą tvarkyti, bet vėliau užmirštą projektą Plento gatvėje.

[galerija kiek=”4″]

„Gal galėtumėte pasidomėti susiklosčiusia situacija Kaune, Plento gatvėje… Kaip visur rašo ir sako – Kaunas tvarkosi, bet Plento gatvė, kuri yra tik vienintelė, kaip įvažiavimas į kiemus ir namus, jau mėnesį laiko (penkta savaitė eina) kaip išpjauta“, – teigė netoliese gyvenantis vyras.

Pasak jo, gatvėje sustatyti įspėjamieji ženklai, tačiau niekas nevyksta, nors orai darbams maišyti neturėjo. „Bordiūrų aukštis prie įvažiavimų, kurie palikti nenuilginti, palyginus su frezuotu asfaltu, aukštis siekia 10 – 12 cm!“ – aiškino vyras. „Į kiemą įvažiuoti vargsti, išvažiuoti vėl mašina trankosi… Na jau košmaras kažkoks, savaitės darbus ištempia į kelis mėnesius ir galo nesimato… Gelbėkit, viešinkit… Beje, per šį laikotarpį mačiau dirbo 2-3 žmonės, bet ir tie dingo jau…“ – teigė jis.

Tuo tarpu Kauno savivaldybės atstovai ramina – darbai vyksta ir Plento gatvė tikrai nėra pamiršta. Kaip teigė Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis, prieš kelias savaites gatvėje atlikti frezavimo darbai, o šią savaitę planuojama kloti naują dangą.

„Šios savaitės pabaigoje (ketvirtadienį arba penktadienį) gatvėje bus paklota nauja asfaltbetonio danga“, – portalui „Kas vyksta Kaune“ teigė jis. „Darbus šiek tiek pristabdė šulinių iškėlimo darbai. Gyventojų atsiprašome už sukeltus laikinus nepatogumus.“

Jei ir jūs norite pasidalinti savo užfiksuotais vaizdais ar perduoti informaciją apie įvykius Kaune, rašykite specialios funkcijos „Pranešk naujieną“ pagalba.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA