Žiedinėje sankryžoje sustojusį troleibusą puolė gelbėti pilietiški kauniečiai | Kas vyksta Kaune

Žiedinėje sankryžoje sustojusį troleibusą puolė gelbėti pilietiški kauniečiai

„Kas vyksta Kaune" skaitytojo nuotr.

Portalo skaitytojas dalinasi vieningumą iliustruojančiais vaizdais iš sekmadienio popietės. Situaciją jis užfiksavo po 14:30 val., V. Krėvės ir Pramonės prospektų žiedinėje sankryžoje.

[galerija kiek=””]

Kaunietis pasakoja, kad elektra varomas troleibusas staiga sustojo, vairuotoja išlipo pažiūrėti kas nutiko, paaiškėjo, kad nedėkinga padėtimi nukrito vadinamasis troleibuso „ūsas”, pasak vyro, jį buvo labai sunku uždėti. Reikėjo troleibusą pastumti, kad technika galėtų kontaktuoti. Aplinkui susidarė eismo grūstis, nes troleibusas atsidūrė dviejose eismo juostose ir visiškai blokavo pravažiavimą.

Keleiviai neliko abejingi stebėtojai: pirmoji iš troleibuso pagelbėti vairuotojai iššoko moteris, vėliau iš grūstyje sustojusių automobilių pradėjo vienas po kito pagalbon bėgti vyrai. Visi jie sutartinai ėmėsi stumti troleibusą, prakaitą teko lieti neilgai – po 5 minučijų jis pajudėjo ir toliau tęsė kelionę.

„Kokie visgi kauniečiai šaunuoliai! Tikrai smagu, kad žmonės šoko į pagalbą, pilietiškumo dėka problema buvo greitai pašalinta. Pagarba padėjusiems”, – sakė gyventojas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA