„Žalgirio” arenoje – Janet Jackson koncertas – Kas vyksta Kaune

„Žalgirio” arenoje – Janet Jackson koncertas

Kauno „Žalgirio“ areną 2016-ųjų pavasarį sudrebins vienos populiariausių visų laikų dainininkių šou. Balandžio 22-ąją didžiausioje Lietuvos arenoje koncertą surengs amerikiečių atlikėja Janet Jackson, pristatysianti įspūdingą pasaulinio turo „Unbreakable“ pasirodymą.

Trys stulbinančios karjeros dešimtmečiai, dešimtys visame pasaulyje žinomų hitų ir šimtai pelnytų apdovanojimų – visa tai yra faktai apie šią legendinės Jacksonų šeimos narę, į Lietuvą atvykstančią pirmą sykį.

Penkių „Grammy“ apdovanojimų laimėtoja, kurios įrašai parduoti daugiau nei 160 milijonų egzempliorių tiražu, Kaune atliks populiariausius savo hitus ir 2015-ųjų rudenį po septynerių metų pertraukos išleisto naujo albumo „Unbreakable“ dainas.

Rugpjūčio pabaigoje Kanadoje prasidėjęs Janet Jackson turas itin nudžiugino jos gerbėjus. Iki šiol surengtuose koncertuose skambėjo apie trisdešimt kūrinių. Tarp jų – didieji dainininkės hitai „That’s The Way Love Goes“, „Nasty“, „Miss You Much“, „Again“, „All For You“, „Escapade“, „Scream“ (įrašyta su broliu Michaelu Jacksonu), „Rhythm Nation“ ir daugybė kitų.

Žiūrovus stulbina įspūdinga choreografija ir scenos konstrukcijos. Kita vertus, to ir tikimasi iš dainininkės, kuri yra sumušusi ne vieną svarbų muzikos pasaulio rekordą ir sukūrusi naujas vaizdo klipų bei koncertinių pasirodymų madas.

Statistika skelbia, kad nė viena kita atlikėja negali prilygti Michaelo Jacksono seseriai laimėtų apdovanojimų skaičiumi. Greta penkių „Grammy“ ji yra pelniusi dvylika “American Music Awards“, devynis MTV, net trisdešimt tris „Billboard“ apdovanojimus. Iš viso jos kolekcijoje – per 200 įvairių prizų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA