Skaitytoja: autobusų vairuotojai vagia iš keleivių | Kas vyksta Kaune

Skaitytoja: autobusų vairuotojai vagia iš keleivių

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė skaitytojos laiškas, kuriame nurodoma, jog viešojo transporto vairuotojai linkę pasipelnyti iš keleivių. Kauniečiai susimoka už važiavimą, bet bilieto negauna, taip rizikuodami įkliūti kontrolei.

„Nusibodo žiūrėti, kaip į Romainius kursuojančio 17-ojo maršruto autobusų vairuotojai vagia iš keleivių, neduodami jiems bilietų. Vakar, birželio pirmąją, dukrai įlipus Chodkevičių stotelėje 16:01 val ( autobuso garažinis Nr. 775) vairuotojas paėmė pinigus, bet nedavė keliones bilieto.

Važiuojant atgal autobuse (Nr. 831, taip pat 17-asis maršrutas) keleiviui, kuris įlipo prie tuberkuliozes ligoninės, vairuotojas 17:28 nenorėjo duoti keleiviui bilieto, o kai keleivis paprašė – davė seną.

Situacija kartojasi… Nusibodo, kad vagys keliauja į Romainius“, – rašo pasipiktinusi skaitytoja.

Esame skelbę apie nesąžiningus viešojo transporto vairuotojus. Tuomet skaitytojai skundėsi, jog autobusuose ir troleibusuose gauna senus bilietus. Tada „Kauno autobusų“ atstovai tikino, jog apie susidariusias nesąžiningas situacijas būtina pranešti Keleivių vežimo kontrolės skyriaus darbuotojams.

Jei keleivis gavo nebegaliojantį bilietą, prie skundo reikėtų pridėti ir to bilieto kopiją, o jei vairuotojas pinigus už bilietą įsidėjo į kišenę, taip pat reikia netylėti. Susisiekus su „Kauno autobusų“ atstovais, būtina nurodyti tikslų laiką, stotelę, kurioje įlipote, vairuotojo vardą ir pavardę (tokia informacija būna nurodyta ant darbo pažymėjimo, padėto ant vairuotojo kabinos stiklo) bei, jei įmanoma, viešojo transporto garažo ar valstybinį numerį. Pateikus tokią informaciją, bus lengviau pagauti sukčiaujantį vairuotoją.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA