Konkurentai politikus paverčia beveidžiais | Kas vyksta Kaune

Konkurentai politikus paverčia beveidžiais

R. Tenio nuotr.

Artėjant rinkimams, miestą ir rajoną užtvindė politinė reklama. Vienos yra šmaikščios, kitos – rimtesnės, bet vis tiek atkreipia visuomenės dėmesį. Visgi, žmonėms kai kurie plakatai užkliūna. Kandidatai tikina, jog žala plakatams daroma konkurentų užsakymu.

Karmėlavoje kabančią Kauno rajono kandidato į mero postą Antano Makarevičiaus reklamą žmonės pavertė pajuokos objektu, mat plakate išpjovė politiko veidą ir paliko tuščią skylę. Vandalai iš politiko veido padarė tarsi kaukę iš siaubo filmo. A. Makarevičius tikina, jog tai jau ne pirmas kartas, kuomet tenka per šią rinkiminę kampaniją keisti plakatus naujais.

„Žmonės, ko gero, patys yra dviveidžiai, nes nuolat gadina plakatus. Šioje vietoje jau buvo plakatai suplėšyti ar uždažyti. Girinikuose taip pat buvo plakatas, be jį pavogė. Sklinda kalbos, jog konkurentai vietiniams gyventojams duoda tris „bambalius“, kad sugadintų plakatą, tačiau nežinau, kurio kandidato tai užsakymas“, – apgailestavo politikas.

Darbo partiją atstovaujantis A. Makarevičius dar nežino, ar vėl investuos į politinę reklamą, nes jei vėl sugadins, bus bereikalingai išmesti pinigai. „Gal likus kelioms dienoms iki rinkimų ir pakeisime nauju, bet šalia pastatysime ekskomisarą, kad saugotų“, – šmaikštavo kandidatas į Kauno rajono merus.

Panašus atvejis užfiksuotas ir Kauno mieste. Policija praneša, jog vasario 17 dieną 9 val. 50 min. pastebėta, kad Ramybės parke, ant reklaminio stendo, kur yra politinė reklama, ant vieno iš kandidatų veido užklijuotas A4 formato lapas su užrašais.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA