Skaitytojos laiškas: euras nepripažįstamas Kauno viešajame transporte | Kas vyksta Kaune

Skaitytojos laiškas: euras nepripažįstamas Kauno viešajame transporte

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Į „Kas vyksta Kaune“ kreipėsi skaitytoja Radvilė, kuri teigia likusi nesuprasta po kelionės troleibusu.

„Visiems aišku, jog nuo Naujųjų metų keitėsi Lietuvos nacionalinė valiuta. Taigi, nuo sausio 1d. jau galima pradėti atsiskaitinėti eurais.

Praėjusį vakarą (2015m. sausio 2d.) sužinojau, kad dar ne visur. Apie 20:30, Kaune, autobusų stoties stotelėje įlipau į 15-ojo maršruto troleibusą (CPO 935) ir vairuotojui padavusi 0,35 euro centus, paprašiau bilieto, su kuriuo galėčiau tęsti kelionę. Vairuotojas pažiūrėjęs, kad tai euro centai pareikalavo mokėti litais: „duok litais“ leptelėjo ir grąžino man pinigus.

Aš atsakau, jog litais neturiu ir noriu įsigyti vienkartinį bilietą eurais. Vairuotojas pasakė, kad už euro centus bilieto neparduos ir uždarė pertvarą pinigams dėti.

Skaitytoja klausia, ar vairuotojui Vidmantui Majauskui nederėtų prisiminti , kad jau naujieji metai, pasiskaityti Kauno miesto viešojo transporto tinklalapyje nurodytą informaciją, kur yra parašyta, jog nuo 2015 m. sausio 1d iki sausio 15d bus galima atsiskaityti už vienkartinius važiavimo bilietus tiek litais tiek eurais.

Įdomu, ką dėl tokio vairuotojo akibrokšto mano Kauno miesto savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas.

Ką visgi darys šis vairuotojas, kai žmonės atsiskaitinės autobuse/troleibuse tik eurais, jei jam norisi tik lito, žmones veš dykai???“, laišką retoriniu klausimu baigia skaitytoja.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA