Artimieji atskleidė kelias kraupios „Maserati“ avarijos detales | Kas vyksta Kaune

Artimieji atskleidė kelias kraupios „Maserati“ avarijos detales

DELFI nuotr.

Šią naktį Kaune įvykusi tragiška „Maserati“ avarija kelia daug klausimų, kuriuos atsakinėti imasi tyrėjai. Tuo tarpu žuvusio vaikino artimieji patys atskleidė tam tikras avarijos detales.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ jau skelbė, jog apie 3 val. nakties Švenčionių gatvėje prabangus automobilis „Maserati“ rėžėsi į medį. Iš automobilio nieko neliko. Nelaimės metu žuvo vienas jaunuolis, dar trys išvežti į Kauno klinikas. Jie patyrė daugybinius sužalojimus, tačiau būklė kol kas nėra aiški.

Dėl tragiško eismo įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas. Tyrėjai renka duomenis apie avariją, laukia vairuotojo kraujo tyrimų rezultatų. Šiuo metu sumaitotas automobilis saugomas specialioje aikštelėje.

Į nelaimės vietą žvakutę uždegti ir gėlių padėti atvykę žuvusiojo 24-erių metų jaunuolio tėvai pasakojo, jog tragediją išgyvena labai skaudžiai. Iš jų pasakojimo paaiškėjo, jog „Maserati“ savininkas pats automobilio nevairavo. Jis sėdėjo gale ir būtent jo gyvybės medikams išgelbėti nepavyko.

Artimieji sakė, jog dar vakare su sūnumi sėdėjo pirtyje. Ryte išgirdę apie nelaimę, jie negalėjo suprasti, kaip tai galėjo įvykti, mat jaunuolis nuo mažens vairuodavo ir tai darydavo saugiai. Tik vėliau paaiškėjo, jog prie vairo sėdėjo žuvusio automobilio savininko draugas. Anot tėvų, vairuotojas buvo susipykęs su mergina, tad pakvietė į miestą jų sūnų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA