Kaunietis stebisi situacija P. Kalpoko gatvėje: pinigai kaip į balą – Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kaunietis stebisi situacija P. Kalpoko gatvėje: pinigai kaip į balą

Įduba P. Kalpoko gatvėje / Skaitytojų nuotr.
Dalintis:

Trečiadienio rytą naujienų portalą „Kas vyksta Kaune“ pasiekė skaitytojo laiškas, kuriame užfiksuota P. Kalpoko ir Kanklių gatvių sankryžoje vėl atsiradusi įduba.

Iš kauniečio pasidalintos nuotraukos galima matyti, jog naujai susiformavusi įduba yra pažymėta įspėjamuoju kūgiu.

„Kelio remonto ypatumai. P. Kalpoko ir Kanklių gatvių sankryžoje vėl atsirado įduba. Reiškia vėl įgrius. Gerai, kad jau pažymėta“, – pranešė skaitytojas.

Kaunietis taip pat pažymėjo, jog darosi sunku suskaičiuoti, kelintą kartą pastaruoju metų šioje gatvėje pastebi įdubą.

„Važinėju P. Kalpoko gatve kasdien į darbą ir iš darbo. Tai 4-tas, jei ne 5-tas kartas per 1-1,5 metų… Pinigai kaip į balą“, – skundėsi skaitytojas.

Vamzdis pakeistas, tačiau įgriuvos niekur nedingsta

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad toje pačioje gatvėje smegduobė buvo atsivėrusi ir praėjusių metų rugpjūčio mėnesį.

Tuomet „Kauno vandenys“ Avarinės tarnybos viršininkas Rimas Stunžėnas „Kas vyksta Kaune“ informavo, smegduobei buvo atlikta šioje vietoje esančių buitinių bei lietaus nuotekų tinklų televizinė diagnostika. Atlikus ją buvo nustatyta, kad įgriuvos susiformavimo priežastis yra lietaus kanalizacijos vamzdžių jungties nesandarumas. Tąkart vamzdis pakeistas ir įgriuva sutvarkyta.

Šių metų liepos mėnesį taip pat užfiksuotos mažiausiai dvi įgriuvos, pastebėtos P. Kalpoko gatvėje.

Tuomet Kauno savivaldybės administracijos Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis „Kas vyksta Kaune“ informavo, jog „įgriuvos susidarė dėl galimai dar tarpukario metu pakloto ir šiuo metu neeksploatuojamo (nepavaizduoto turimoje dokumentacijoje) nuotekų vamzdžio.“

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

46
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.