Šokiravo prie Kauno bažnyčios parduodami saldainiai | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Šokiravo prie Kauno bažnyčios parduodami saldainiai

/ Skaitytojų nuotr.
Dalintis:

Kauniečių šeima buvo nemaloniai nustebinta, kai Velykų rytą apsilankius Kauno arkikatedroje, įsigijo šalia bažnyčios prekiaujamų saldainių.

„Šį rytą tradiciškai sutikau Kauno Katedroje, švenčiant Velykų rytą. Prie Katedros visada būna prekeivių su šventiniais saldainiais ir ta proga nupirkau 3 saldainius vaikams, o tik namie juos išpakavus, pamatėme, kad saldainiai su Lietuvos tarybų sąjungos etikete.

Visa šeima buvome labai nemaloniai šokiruoti, kaip tokiu laiku dar gali būti parduodami tokie dalykai ir dar prie bažnyčios…“ – negalėjo patikėti kaunietė.

„Jaučiuosi, kad turiu iškelti šį reikalą, jog galimai prie bažnyčios pardavinėjami rusiją remiantys saldainiai…“ – teigė ji.

103
145
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.