Kaunietis užfiksavo nesuvokiamą vaikų elgesį | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kaunietis užfiksavo nesuvokiamą vaikų elgesį

Dalintis:

Kaunietis pasidalijo nemaloniu vaizdo įrašu, kuriame matyti, kaip du vaikai mėto akmenis į pravažiuojantį troleibusą. Anot skaitytojo, vaikai taip apmėtė ne vieną autobusą.

„Palydėjau merginą iki stotelės. Jai belipant atbėgo du vaikai ir pradėjo mėtyti į autobusą akmenis. Tuomet nusprendžiau juos pasekti. Jie apmėtė dar du autobusus Kovo 11-osios gatvėje.

Jiems nematant dar nufilmavau vieną incidentą, kaip autobusas V. Krėvės prospekte juos praleidžia per pėsčiųjų perėją ir tuomet jie apsisukę vėl metė akmenis į tą autobusą. Nežinau kur jie gyvena, bet tikiuosi jų tėvai tai pamatys“, – rašė įvykį užfiksavęs skaitytojas.

82
20
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.