Garliaviškė sunerimo dėl nemalonaus kvapo Kaimynystės parke – Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Garliaviškė sunerimo dėl nemalonaus kvapo Kaimynystės parke

https://videopress.com/v/VY5rvGjs
Dalintis:

Antradienį naujienų portalą „Kas vyksta Kaune“ pasiekė Garliavos gyventojos pranešimas, kad iš Kaimynystės parke esančio vandens telkinio sklinda nemalonus kvapas.

„Gal galėtumėte išsiaiškinti, kas teršia Garliavos prūdą. Pirmas prūdas švarus, o Kaimynystės parke purvinas, žuvis smirda. Vytauto g. 132, Garliava. Kitoje pusėje pagrindinės scenos“, – antradienį pranešė skaitytoja.

Kaip naujienų portalą „Kas vyksta Kaune“ informavo Garliavos seniūnė Nijolė Tarvydienė, Garliavos seniūnija skundo dėl minėtų kvapų nėra gavusi.

„Anksčiau dėl Kaimynystės parko tvenkinio galimos taršos buvo ne kartą kviesti gamtos apsaugos inspektoriai. Gyventojai tikina, kad fekalijų į vandens telkinį neleidžia. Žadėjo išsiaiškinti“, – rašoma komentare.

1
3
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.