Fiksuoja kaunietis: Pilies žiedas „BMW“ vairuotojui tapo neįveikiama kliūtimi? | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Fiksuoja kaunietis: Pilies žiedas „BMW“ vairuotojui tapo neįveikiama kliūtimi?

Dalintis:

Trečiadienio rytą Kauno pilies žiedinėje sankryžoje įamžintas kuriozas. Anot kauniečio, „BMW“ vairuotojas keliolika minučių neišdrįso įvažiuoti į žiedinę sankryžą, tačiau netrukus sulaukė pilietiško kauniečio pagalbos.

Mašiniukas turbūt 15 ar 20 minučių stovi prie žiedo ir niekaip neužtenka drąsos įvažiuoti į žiedą. Vienas iš vairuotojų, neapsikentęs, pralydėjo, bet ne daug naudos davė“, – komentavo vaizdo įrašo autorius.

Trečiadienį apie 09.09 val. vaizdo įrašas buvo paviešintas „Kas vyksta Kaune“ grupėje. Galima pastebėti, kad laikinai buvo užtverta pirma eismo juosta, išvažiavimas ties „Iki“ parduotuve.

Internautai atkreipė dėmesį, kad Kauno pilies žiedo sankryžoje vairuotojams dažnai kyla kliūčių: „Ten reikia naglai važiuoti, kad kiti įleistų ir įvažiuotum į žiedą“.

Tačiau vaizdo įrašo autorius vairuotojams turi paprastą patarimą.„ Nereikia jokio čia naglumo. Visus įleidžia žiede sustoję, strigę, bet, kad įleistų – reikia važiuoti“.

127
51
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.