Organizuojama duonos loterija sukėlė klausimų: gali laimėti net nepirkęs? | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Organizuojama duonos loterija sukėlė klausimų: gali laimėti net nepirkęs?

/ Skaitytojo Ramūno nuotr.
Dalintis:

Kauniečiui užkliuvo parduotuvėje rastas duonos produktas su galimybe dalyvauti loterijoje. Anot vyro, loterijoje gali sudalyvauti net produkto nenusipirkę gyventojai, mat lipdukas pritvirtintas vietoje, kur jį gali nulupti ir kodą patikrinti kiekvienas norintis.

„Kaip manote, ar įmanoma laimėti šioje duonos „FAZER“ gamintojo organizuojamoje loterijoje, kuomet lipdukas priklijuotas taip, kad kiekvienas, net nepirkęs šio gaminio, gali be jokių problemų joje sudalyvauti ar net laimėti ir po to sėkmingai jį užklijuoti ir grąžinti į prekybinę lentyną, o kitas nupirkęs tą gaminį bus net neįtrauktas į žaidimą?
Čia turbūt viskas taip sąmoningai buvo apgalvota loterijos organizatorių“, – dėmesį atkreipė skaitytojas Ramūnas.

Kaip nurodoma „Gardėsis“ tinklapyje, „JORĖ įkvepia gaminti namuose“ yra Lietuvoje vykdoma kampanija, kurią organizuoja UAB „Fazer Lietuva“. Jos metu pirkėjai ant produktų randa lipduką su kodu, kurį patikrinus galima dalyvauti loterijoje, kurios metu siūlomi keli prizai.

Dalyviai kasdien gali laimėti „Jorė“ gaminių krepšelį, kas savaitę – karšto oro gruzdintuvę „Philips premium airfryer XXL“, o pagrindinis prizas – smulkintuvas „Blendtec designer 725“.

3
28
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.