Vairuotojus pasitiko uždaryta gatvė, nors kelio ženklai nurodė kitaip | Kas vyksta Kaune
Skaitytojo pranešimas

Vairuotojus pasitiko uždaryta gatvė, nors kelio ženklai nurodė kitaip

/ Skaitytojos nuotr.
Dalintis:

Kaunietę papiktino klaidingi ženklai dėl kelio remonto darbų. Vairuotojai iš anksto buvo informuojami apie tai, jog gatvėje, važiuojant nuo Vakarinio aplinkelio link B. Brazdžionio gatvės, bus vykdomi darbai gegužės 2-5 dienomis, tačiau šiandien, kai eismas jau turėjo būti atvertas – vairuotojus vėl pasitiko užtvertas kelias.

„Informacija, kad kelio darbai prie „Depo“, kur yra „Neste“ nusukimas link Romainių nuo autostrados, vyks gegužės 2-5 dienomis, buvo platinama interneto erdvėje, tą sakė ir ženklai. Šiandien turime gegužės 6 dieną. Ir kažkas nepasivargino baigti darbų tuo laiku, kada buvo pateikta remonto darbų informacija.

Informacija apie uždaromą eismą / Skaitytojos nuotr.

Informacija taip pat nepakeista. Ir krūva automobilių privažiavę kliūtį, kurios šiandien jau turėjo nebūti, turi grįžti į autostradą ir važiuoti papildomą ratą, kad grįžti į namus“, – apie klaidingai informuotus vairuotojus pasakojo skaitytoja.

63
39
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.