Kauniečiai sunerimę: dingo vanduo Žaliakalnio mikrorajone (papildyta) | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kauniečiai sunerimę: dingo vanduo Žaliakalnio mikrorajone (papildyta)

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.
Dalintis:

Naujienų portalas „Kas vyksta Kaune“ gavo skaitytojų pranešimus apie penktadienio vakarą dingusį vandens tiekimo Žaliakalnio mikrorajone.

„Dingo vanduo daugelyje namų Žaliakalnyje. Nėra jau apie valandą, į avarinę tarnybą prisiskambinti neįmanoma. Panašu, kad daug kur dingo. Nėra lokalus reikalas“, – apie dingusį vandenį Studentų gatvėje informavo vyras.

Kita portalo skaitytoja taip pat informavo, kad Žaliakalnio mikrorajone, Rimvydo gatvėje, penktadienio pavakarę dingo vanduo.

„Dingęs vanduo Rimvydo g. Jau 4 val. „Kauno vandenys“ nekelia, neįmanoma sužinoti kiek laiko neturėsime vandens“, –

Gavę daugiau informacijos iš UAB „Kauno vandenys“ apie vandens situaciją Žaliakalnio mikrorajone, publikaciją papildysime.

Papildyta kovo 18 dieną:

UAB „Kauno vandenys“ informavo kauniečius, jog vandens tiekimas buvo sustabdytas dėl vandentiekio gedimo, o jį pašalinti planuojama iki kovo 18 dienos 12 valandos.

3
8
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.