Kauno rajone balsuoti kviečia gatves šluojantis Kalėdų Senelis | Kas vyksta Kaune
Skaitytojo pranešimas

Kauno rajone balsuoti kviečia gatves šluojantis Kalėdų Senelis

Skaitytojo nuotr.
Dalintis:

Tautos ir teisingumo sąjungos rinkiminė agitacija ir vėl sužibėjo. Šįkart balsuoti kviečia gatves Kauno rajone šluojantis Kalėdų Senelis.

„O čia taip galima su politine reklama? Kitas dalina bukletukus pono Algirdo Mačiulaičio. Veiksmas vyksta Kauno rajone tarp Akademijos ir Ringaudų. Ir susiformavęs kamštukas…” – apie 08.37 val. informavo skaitytojas.

Vyras patikslino, kad politinei agitacijai pasitelktas Kalėdų Senelis, kuris neva šluoja gatves.

„Iš pradžių atrodė juokinga, bet pamačiau iš priešais kamštį nemažą…. Ir manau liaudis nebuvo patenkinta, kad per Algirdą vėluos darban”, – rašė skaitytojas.

„Kas vyksta Kaune” primena, kad praėjusią savaitę Kauno rajono gyventojų nesužavėjo ir Tautos ir teisingumo sąjungos dalijami lipdukai.

Papildyta 10.44 val.

Dar vienas į redakciją kreipęsis skaitytojas teigė, kad politine agitacija užsiėmę vyrai vaikščiojo prie pat važiuojamosios kelio dalies.

„Ir vienas veikėjas, įtariu, buvo neblaivus”, – pasakojo vyras ir pridūrė, kad šį įvykį registravo policijoje.

Jis socialiniame tinkle „Facebook” paviešino ir šio ryto vaizdo įrašą.

„Gražulio Tautos ir teisingumo sąjungos pakalikai raudonnosiai bando perimti Kauno rajono valdžią – žiūrėkite video. Nei linksma, nei graudu, bet gyventi mums. Išvados. Jokių agitacinių užuolankų, bet nepatingėkim šiais metais gerai įsivertint, kad vienų klounų nepakeistų kiti. Geros dienos visiems”, – prie vaizdo įrašo rašė vyras

Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.