Į Kauną vėl sugrįžta ratuotieji Kalėdų Seneliai: kiekvienam sutiktam įteiks dovaną | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Į Kauną vėl sugrįžta ratuotieji Kalėdų Seneliai: kiekvienam sutiktam įteiks dovaną

Skaitytojo nuotr.
Dalintis:

Jei Laplandijoje Kalėdų Senelis rieda elnių traukiamomis rogėmis, tai Kaune Kalėdų Seneliams netrūksta modernumo – jie roges ir vėl iškeis į keturračius.

Kelerius metus kauniečius stebinę Kalėdų Seneliai ant keturračių šoks ir šią žiemą. Šventiškai pasipuošę vairuotojai žada padabinti ir savo transporto priemones, o kiekvienam sutiktam įteiks ir dovaną.

„Sveiki ATV ir Moto mėgėjai bei profesionalai, dideli ir maži. Kaune vėl renkasi Kalėdų Seneliai!! Su saldainiais ir aprangom! Susirinkimo vieta: Raudondvario pl. 107, Kaunas. Laikas: gruodžio 17 d. 11 val.“ – apie planus pasakojo vienas iš ratuotų Senelių.

Kaip ir kasmet, iš Raudondvario plento ratuotieji Seneliai pajudės Kauno rotušės link. Pasveikinę mažuosius ir surengę fotosesiją pajudės link Vytauto Didžiojo karo muziejaus, vėliau keliaus K. Baršausko gatve.

„Prie prekybos centro „Savas“ pasieksim Savanorių pr., po to Varnių g. ir atgal į Raudondvario pl. 107. Per miestą važinėsime ne tušti, o skleisdami šventinę nuotaiką, saldumynus ir dovanas. Ką sutiksime, tuos ir apdovanosime“, – žada Kalėdų Senelių virtinės organizatorius.

45
2
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.