Romainių gyventoja nesupranta, kaip vaikams mokyklą pasiekti švariems | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Romainių gyventoja nesupranta, kaip vaikams mokyklą pasiekti švariems

Skaitytojos nuotr.
Dalintis:

Šią savaitę „Kas vyksta Kaune“ pasiekė viešojo transporto infrastruktūra nepatenkintos skaitytojos skundas. Anot moters, vaizdas „Romainiškių gatvės“ stotelėje nesikeičia jau kelerius metus, o vaikai šioje klampynėje laukia autobusų į mokyklą.

„Sveiki! Nuotraukose Kauno miesto autobusų stotelė „Romainiškių gatvė“, į miesto pusę. Čia per dieną sustoja septyniolika pilnų reisų 17-ojo maršruto autobusų į Neveronių gatvę. Kiekvienu reisu įlipa 1-10 keleivių.

Stotelė yra baloje, jokios pastogės nuo lietaus ar sniego, jokio suoliuko. Ar ne gėda miestui? Vaikai važiuoja autobusais, kaip jiems švariems atvykti į mokyklą?“ – piktinosi kaunietė.

Stotelė „Romainiškių gatvė“ / Skaitytojos nuotr.
53
5
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.