Kaunietė prašo gerų žmonių pagalbos: iš namų praktiškai nieko neliko – Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kaunietė prašo gerų žmonių pagalbos: iš namų praktiškai nieko neliko

Asm. archyvo nuotr.
Dalintis:

Penktadienio vakarą „Kas vyksta Kaune“ pasiekė į didelės nelaimės užkluptos šeimos prašymas. Vilijampolėje kilus gaisrui, smarkiai suniokoti žmonių namai, kauniečiai nežino, kaip suktis iš šios nelaimės.

„Man visada buvo sunku prašyti pagalbos. Bet man labai skaudą širdį, nes matau savo artimus žmones skausme. Lapkričio 30 d. sudegė tėvų namai. Mama, kuri išlaiko mano du brolius ir sesę nebegali pasirūpinti nei jais, nei savimi.

Nors visada ji stengėsi dėl mūsų visų, bet dabar jau neišeina patiems iš šitos nelaimės išsisukti. Iš namų galima sakyti nelabai kas liko. Reikės viską iš naujo atkelti. Negaliu leisti gyvenimui jos sužlugdyti.

Jeigu atsirastų žmonės, kurie gali padėti mano šeimai statybinių medžiagų likučiais, baldais ar kitais būdais, būčiau laiminga ir dėkinga Jums. Kiek galime padedu ir aš, ir kiti mano artimi žmonės. Esame dideliame šoke, bet negalime nieko nedaryt.

Apačioje pridedu mamos sąskaitą. Tai pat galite parašyt ir man“, – į naujienų portalą su pagalbos prašymu kreipėsi mergina.

Per „GoFundMe“ platformą kauniečius paremti galima čia.
Lina Diržiuvienė LT267044000648618457
Greta Diržiūtė LT163250003770825990

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos duomenimis, pranešimas apie Vilijampolėje užsidegusį kambarį gautas lapkričio 30 d., 22.31 val. Nelaimės metu išdegė 8 kv. m ploto kambarys ir tokio pat ploto virtuvė.

Sudegė buitiniai namų apyvokos daiktai, kiti kambariai aprūko ir apdegė. Vandeniu sulieti trys butai. Vienas butas aprūko, jame suveikė dūmų detektorius.

41
24
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.