Sudrausmintas brangios „Audi“ vairuotojas kauniečiui rėžė iš peties | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Sudrausmintas brangios „Audi“ vairuotojas kauniečiui rėžė iš peties

Skaitytojo, „Google Maps“ nuotr.
Dalintis:

Kai kurių vairuotojų kultūra Kaune tiesiog stebina. Pabandęs paprotinti vieną eismo dalyvį, „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas sulaukė, švelniai sakant, nemandagaus atsakymo.

„Sveiki, gal padarykite gėdą tokiam veikėjui. Išsikrovė ir nutrenkė vežimėlį ant gatvės. Priėjęs paprašiau pastatyti į vietą, gerbti tų, kas dirba, darbą. Pasakė, eik n****.

Ir mašiną pasistatęs buvo palei Uosio gatvę, kur nubrėžta geltona linija. „Audi“ nauja, apsirengęs ir ploščių atitinkamą. Dažniausiai tokie jaučiasi nebaudžiami“, – apie 13 val. prie „Hyper Maxima“ parduotuvės nutikusį nemalonų susidūrimą nupasakojo vyras.

322
62
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.