Kaunietei trūko kantrybė: grąžinkit akmenį! | Kas vyksta Kaune
Skaitytojo pranešimas

Kaunietei trūko kantrybė: grąžinkit akmenį!

„Facebook“ grupės „Ramučių gyventojai“ nuotr.
Dalintis:

Trečiadienio popietę socialiniame tinkle pasireiškė žolės būkle susirūpinusi moteris. Anot Ramučių gyventojos, siauros gatvės kelkraštyje automobilius paliekantys vairuotojai niokoja veją ir visiškai numuša norą ja rūpintis.

„Važinėjam žalia veja, kaip norim!!! Žolės už tvoros daugiau nepjausiu, nes provėžos 20 cm. Kiek galima stengtis palaikyti tvarką, kai pati ta gatve nevažinėju, o visiems vienodai rodo. Dar ir kaimynas akmenį nuėmė, kuris nors kiek padėdavo neužvažiuoti ant žolės.

Grąžinkit akmenį!“ – reikalavo moteris, nors komentatorius pastebėjo, kad keliui priklausančioje valstybinėje žemėje jokios prievolės tvarkyti žolę nėra, o jeigu automobilių skaičius auga, siūlė tiesiog papilti skaldos ir nesipykti su kaimynu.

38
131
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.