Į Kauno „Akropolį“ užsuko sparnuotas lankytojas | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Į Kauno „Akropolį“ užsuko sparnuotas lankytojas

Dalintis:

Kaunietis pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame užfiksuotas balandis, vaikštantis po Kauno „Akropolyje“ esančio „Forum Cinema“ kino teatro teritoriją. Paukštis vaikštinėjo ir valgė ant žemės nukritusius spragėsius.

„Nuotykiai „Akropolyje“, čia užsuko balandis. Gali būti, kad šis balandis sugrįžęs pas draugus pasakos kur buvo… ir juo niekas nepatikės. Sakys, kad prisigalvoja ir visi iš jo juoksis. Tarp balandžių legendos ir mitai sklandys… Apie kalnus saldainių ir popkornų… bet jis… vienas balandis… žinos, kad jis čia buvo ir nesvarbu, kad niekas juo netiki… jis tai matė. Savo akimis“, – skaitytojas Tadas poetiškai nupasakojo balandžio kelionę į didžiulį prekybos centrą.

14
12
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.