Kalniečių parke įsikūrė lankytojus bauginantys gyventojai | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kalniečių parke įsikūrė lankytojus bauginantys gyventojai

/ Skaitytojos nuotr.
Dalintis:

Kaunietė kreipėsi į „Kas vyksta Kaune“ redakciją, norėdama pranešti apie netikėtus gyventojus Kalniečių parke. Netoli vaikų žaidimų aikštelės išdygo palapinės, mėtosi rūbai ir kiti daiktai. Moteris tikina, jog tokie vaizdai gali išgąsdinti ir praeivius, ir žaidžiančius vaikus.

„Norėčiau pranešti apie keistą reginį Kalniečių parke. Lygiai prie pagrindinių vaikų aikštelių yra keli nepjaunami žolės plotai, jie nepjauti visą vasarą ir žolė ten beveik žmogaus ūgio, tie nepjaunami plotai paskutiniu metu tapę užuovėja ir atokesne vieta benamiams“, – moteris pasakojo apie neprižiūrimą parko dalį.

„Išėjus pasivaikščioti parke, per 100 metrų nuo vaikų žaidimų aikštelės, pamatėme stovinčią palapinę, primėtyta išlankstytų kartoninių dėžių, striukių, miegmaišių ir celofanų. Ten aiškiai kažkas gyvena. Kadangi vaikščiojome dienos metu, tai gyventojų tuo metu „nebuvo namuose”. Bet priėjome arčiau ir padarėme kelias nuotraukas. Lygiai parko viduryje einant pagrindiniu keliu (nuo P. Lukšio g. esančios IKI parduotuvės), ir nuo pagrindinio tako pasukus į dešinę, einant link grafiti aprašinėtos gamyklų sienos“, – ištyrinėtą vietą apibūdino ji.

„Palapinė šviečia iš toli, tik labai keista kad nei parko tvarkytojai, nei praeinantys žmonės neatkreipia dėmesio. Nes tikrai labai baisu ir nejauku kai vaikai žaidžia šalia, neaišku kas ir kokio stovio iš ten gali išlysti ir išgąsdinti juos. Net mums, suaugusiems, tikrai buvo labai nejauku prieiti artyn.

Apie tai pranešta Kauno viešosios tvarkos skyriui. Tikiuosi, kad gyventojai iš parko bus operatyviai ir greitai iškraustyti ir Kauniečiai toliau galės džiaugtis gražiu ir saugiu parku“, – teigė moteris.

143
45
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.