Pasklidus žiniai apie įtartinus stovėjimo aikštelių zonduotojus, kaunietis sugalvojo išeitį | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Pasklidus žiniai apie įtartinus stovėjimo aikštelių zonduotojus, kaunietis sugalvojo išeitį

Skaitytojo nuotr.
Dalintis:

Pirmadienį kauniečiams socialiniame tinkle pranešus apie svetimus automobilius tikrinančius asmenis, „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas sugalvojo, kaip apsaugoti savo turtą. Šiam reikalui vyras pasinaudojo „TikTok“ platforma ir mobilųjį telefoną pavertė laikinu vaizdo registratoriumi.

Aikštelę prie „Maximos“ nusprendėme filmuoti tiesiogiai per „TikTok“ platformą. Įrašas saugomas du mėnesius, be to, gali prisijungti bet kuris Šilainių gyventojas ar vartotojas iš bet kurios pasaulio vietos.

Filmuojame tikrai ne kas vakarą, nes telefonas išsikrauna, o jeigu įjungti laidą, vis tiek perkaista. Matyt, nėra pritaikyta transliavimui visą parą, bet geriau nei nieko dėl saugumo.

Mačiau, iš kito namo irgi kažkas buvo padaręs tokią pat tiesioginę transliaciją. Didžiausias pliusas, kad įrašas laikomas du mėnesius ir tai nieko nekainuoja. Realiai mašinoje naudoju kaip vaizdo registratorių“, – savo išradimu antradienį pasidalijo naujienų portalo skaitytojas.

Aikštelė puikiai matoma esant natūraliam ar dirbtiniam apšvietimui. Tiesa, anot kauniečio, 23 val. „Maxima“ aikštelės šviesas išjungia / Skaitytojo nuotr.
32
103
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.