Užfiksavo, kaip kelininkai Kaune „dirba“ naktimis | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Užfiksavo, kaip kelininkai Kaune „dirba“ naktimis

Dalintis:

Kelininkams darbo šiomis dienomis nestinga, o atvykę naktimis darbuotis miesto gatvėse, jie dar ir linksmybių randa. Kaunietė užfiksavo, kaip ženklinti pėsčiųjų perėjos atvykę darbininkai važinėjasi rastais paspirtukais.

„Norėčiau pasidalinti, kaip dirba Kaune kelininkai 1 val. nakties. Atvykę 5 ar 6 darbuotojai „piešti“ vienos pėsčiųjų perėjos. Rėkauja po langais jau gerą valandą. Mikroautobuso variklis ir avarinės šviesos po langais mirksi ir garsiai dirba. Vienas darbuotojas dirba, prie jo kartais prisijungia antras. O likusieji tiesiog važinėja ant gatvės rastais „Bolt“ paspirtukais.

Gal ir būtų linksma, jei nebūtų visa tai 1 val. nakties. Varnių g. Nelabai linksma jų rėkavimus klausyti tokiu paros metu ir dar darbo dieną“, – komentavo kelininkų linksmybes įamžinusi kaunietė.

111
67
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.